x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Susținătorii lui Florin Cîțu au convocat Biroul Permanent Național al PNL. Ședința va fi miercuri

Susținătorii lui Florin Cîțu au convocat Biroul Permanent Național al PNL. Ședința va fi miercuri

18 Aug 2021   •   09:20
Susținătorii lui Florin Cîțu au convocat Biroul Permanent Național al PNL. Ședința va fi miercuri

Susținătorii lui Florin Cîțu au convocat Biroul Permanent Național al PNL în ciuda împotrivirii președintelui Ludovic Orban. În cadrul biroului, Dan Vîlceanu va fi validat pentru poziția de ministru de Finanțe, deși acesta nu este agreat de Orban.

Ședința BPN PNL va fi miercuri, la ora 10.30, a anunțat marți seara europarlamentarul liberal Rareș Bogdan. Acesta a explicat de ce ședința nu a fost convocată de președintele Ludovic Orban și a anunțat că Dan Vîlceanu va fi agreat în forul de conducere al PNL pentru poziția de ministru de Finanțe în Guvernul Cîțu

„Îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru de Finanțe. Pe 22 august vom avea ministru de Finanțe, așa cum este normal. Ludovic Orban știe că Guvernul are nevoie de un ministru de Finanțe, a fost chemat să convoace BPN, a ezitat, așa că am decis să convocăm noi BPN-ul, nu este o luptă în interiorul partidului, este o chestie de responsabilitate”, a explicat Rareș Bogdan.

Și Florin Cîțu a spus că procedurile au fost respectate și că președintele PNL Ludovic Orban a fost informat.

„Vă asigur că toate procedurile au fost respectate, nu a fost doar un SMS, a fost și o discuție telefonică și o discuție față în față.... Mâine (miercuri, 18 august-n.r) vom demonstra că avem majoritatea necesară”, a spus Florin Cîțu.

Declarațiile au fost făcute marți seara, la finalul unei ședințe la care au participat Florin Cîțu și susținătorii săi din PNL.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu