x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: Intrarea lui Becali în PNL este un subiect care nu merită discutat de conducerea liberalilor

Tăriceanu: Intrarea lui Becali în PNL este un subiect care nu merită discutat de conducerea liberalilor

15 Oct 2012   •   12:33
Tăriceanu: Intrarea lui Becali în PNL este un subiect care nu merită discutat de conducerea liberalilor
Sursa foto: Intact Images/Bogdan Iurascu

Liderul deputaţilor liberali, Călin Popescu-Tăriceanu, susţine că intrarea lui George Becali în PNL este un subiect care nu merită discutat în Biroul Politic Central al partidului. "Este un subiect care, din punctul meu de vedere, dar şi al altor colegi nu merită să fie discutat (n.r. - în conducerea PNL)", a spus Tăriceanu, înainte de şedinţa BPC al PNL.

Liberalii se reunescastăzi în şedinţa Biroului Permanent, pentru a vota cererea finanţatorului Stelei, Gigi Becali, de a se înscrie în PNL, pentru a candida la alegerile parlamentare într-un colegiu din Sectorul 6.

Preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, a declarat că este de acord cu această candidatură, dar trebuie să existe şi un vot în cadrul structurilor de conducere ale partidului. Asta cu toate că există multe voci în interiorul partidului care contestă o eventuală candidatură a patronului Stelei din partea PNL.


×
Subiecte în articol: pnl calin popescu tariceanu george becali