x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: Nu vi se pare la fel de ridicol că acum, la peste 10.000 infectați pe zi, cu 178 decese/zi și cu ATI supraaglomerat, Iohannis ne spune „mergeți la vot”!?

Tăriceanu: Nu vi se pare la fel de ridicol că acum, la peste 10.000 infectați pe zi, cu 178 decese/zi și cu ATI supraaglomerat, Iohannis ne spune „mergeți la vot”!?

21 Noi 2020   •   14:12
Tăriceanu: Nu vi se pare la fel de ridicol că acum, la peste 10.000 infectați pe zi, cu 178 decese/zi și cu ATI supraaglomerat, Iohannis ne spune „mergeți la vot”!?

Călin Popescu Tăriceanu consideră că alegătorii ar trebui „să le dea o lecție acestor îngâmfați și manipulatori!” Guvernul Orban a inițiat starea de urgență într-o perioadă când erau doar „328 de infectări pe zi, 23 decese și 174 infectați la ATI”, iar acum „cu 178 decese/zi și cu ATI supraaglomerat” trebuie să mergem la vot.

 

„Dacă situația nu ar fi atât de gravă cred că aș zâmbi apăsat gândindu-mă la măsurile luate de guvernul Orban la începutul epidemiei! După ce au negat existența acestei epidemii în speranța unor alegeri anticipate, au sărit direct în starea de urgență și bolnavii au început să fie cărați cu celebrele izolete! Acum, când vă gândiți la fazele alea cu izoleta, nu vi se par de un ridicol absolut?

Nu vi se pare acum penibil că, la 328 de infectări pe zi, 23 decese și 174 infectați la ATI dl Iohannis ne spunea că Învierea se amână, că nu putem lua lumină și nici nu ne putem întâlni cu rudele? Nu vi se pare la fel de ridicol că acum, la peste 10.000 infectați pe zi, cu 178 decese/zi și cu ATI supraaglomerat, același personaj ne spune „mergeți la vot”!?

Chiar ar merita ca pe 6 decembrie românii să meargă la vot în număr mare și să le dea o lecție acestor îngâmfați și manipulatori!” scrie Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu