x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Teo Trandafir votează moţiunea

Teo Trandafir votează moţiunea

de Gabriela Antoniu    |    15 Iun 2010   •   00:00
Teo Trandafir votează moţiunea
Sursa foto: Marin Raica/Jurnalul Naţional

Deputatul PDL Teo Trandafir a anunţat într-o intervenţie în emisiunea "La Ordinea Zilei", difuzată la Antena 3, că va vota în favoarea moţiunii de cenzură depusă de Opoziţie împotriva Guvernului.



"Am fost influenţată de părinţii mei, care mi-au explicat că totuşi nu se poate, trebuie găsită altă soluţie. (...) Nu sunt singura care gândeşte aşa, nu pensiile, orice, dar pensiile nu. Copiii şi bătrânii sunt cei pe care trebuie să-i ajutăm, pentru că ei nu se pot ajuta", şi-a motivat decizia Teo Trandafir. Întrebată dacă decizia va duce la excluderea sa din partid, Teo Trandafir a declarat că există această posibilitate, însă nu a fost încă anunţată de vreo decizie în acest sens.

Şi deputatul Uniunii Bulgare din Banat Niculae Mircovici a declarat aseară la Antena 3 că va vota pentru moţiunea de cenzură. "Nu e vorba că fac ceva împotriva grupului minorităţilor naţionale, noi în grupul minorităţilor nu am votat niciodată moţiuni, dar de data asta problema e diferită. În legile pentru care Guvernul îşi asumă răspunderea există anumite lucruri cu care eu sub nici o formă nu pot fi de acord, în primul rând acele probleme care încalcă legalitatea şi constituţionalitatea", a spus Mircovici. La rândul său, deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru a declarat pentru Mediafax că foarte probabil va vota moţiunea de cenzură. "Voi vota pentru pacienţii mei, care au nevoie de o îngrijire medicală corespunzătoare. De asemenea, voi ţine cont că în colegiul meu sunt două universităţi şi trei spitale, deci foarte mulţi bugetari. Asta cred eu, vin din sistem şi nu pot proceda altfel", a spus Ciuhodaru care nu se teme de vreo eventuală sancţiune deoarece "fiecare parlamentar are răspundere uninominală".



×
Subiecte în articol: politic