x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Timiş: Gorghiu ar putea lua locul lui Blaga pe lista de la Senat, susţine liderul judeţean al PNL

Timiş: Gorghiu ar putea lua locul lui Blaga pe lista de la Senat, susţine liderul judeţean al PNL

07 Oct 2016   •   17:53
Timiş: Gorghiu ar putea lua locul lui Blaga pe lista de la Senat, susţine liderul judeţean al PNL

Preşedinta PNL, Alina Gorghiu, ar putea deschide lista pentru Senat la alegerile parlamentare, din partea liberalilor timişeni, luându-i locul lui Vasile Blaga, care şi-a retras candidatura, a afirmat, vineri, liderul PNL Timiş, Nicolae Robu.

PNL Timiş trebuia să finalizeze în şedinţa Biroului Politic Judeţean de joi lista cu aspiranţii la Camera Deputaţilor şi Senat, care să fie înaintată conducerii naţionale, unde listele şi ierarhiile vor deveni definitive.

''Preşedintele naţional al PNL, Alina Gorghiu, ne-a rugat să amânăm luarea unei decizii până săptămâna viitoare. Eu am spus că venirea cuiva din afară pe listă nu e nicio problemă, poate fi chiar Alina Gorghiu candidat, dar nu suntem o filială căreia să i se impună pe cineva'', a declarat preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, într-o conferinţă de presă.

Liberalul a menţionat că nu ştie ce idei de schimbări ar mai putea interveni în privinţa listelor, subliniind că PNL Timiş nu va accepta să i se impună, Alina Gorghiu fiind singura agreată întrucât are calitatea de lider naţional.

''Nu ştiu ce idei ar putea să apară, dar în principiu noi nu o agreăm decât pe preşedinta PNL Alina Gorghiu. Nu ştiu ce mari personalităţi ar putea apărea în discuţie, dar nicidecum nu se va putea pune problema de impunere, pentru că Timişul este una dintre cele mai puternice filiale PNL din ţară şi-şi cere drepturile ei, inclusiv stabilirea candidaţilor, pe care o face cu discernământ pentru atingerea unui scor cât mai bun'', a precizat Nicolae Robu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: alina gorghiu