x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Toader: Parlamentarii PDL care au votat în comisii pentru miniştrii desemnaţi nu vor fi sancţionaţi

Toader: Parlamentarii PDL care au votat în comisii pentru miniştrii desemnaţi nu vor fi sancţionaţi

de Mediafax    |    07 Mai 2012   •   14:10

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat ca demcorat-liberalii care au votat in comisii in favoarea ministrilor din Cabinetul Ponta nu vor fi sanctionati, aratand ca acestia au avut un punct de vedere personal si au explicat ca le-a placut cum s-a prezentat ministrul respectiv.

"Colegii parlamentari care au votat la comisii in favoarea ministrilor desemnati au avut un punct de vedere personal. Ei au spus mie «Mi-a placut cum s-a prezentat». Nu a fost un vot politic, mai ales ca nu are niciun fel de influenta asupra pozitiei la investirea Guvernului", a explicat Mircea Toader.

El a spus ca in plenul Parlamentului, PDL va vota impotriva investirii Guvernului Ponta. "Se va vota, nu se va sta in banci, merg la vot si voteaza", a adaugat Toader, intrebat daca parlamentarii PDL vor sta in banci.

Mircea Toader a mai aratat ca in sedinta de grup a PDL s-a stabilit "o strategie adecvata a grupului aflat in opozitie.

El a spus ca deputatii PDL vor putea sa atace orice initiativa a Guvernului Ponta.

Cei 20 de ministri si ministri delegati propusi de Victor Ponta pentru a face parte din Cabinetul au fost audiati luni de comisiile parlamentare de specialitate, toti primind avize favorabile.

Trei dintre ministrii desemnati - Leonard Orban, Mircea Diaconu, Vasile Cepoi - au fost avizati cu unanimitate de comisiile parlamentare.

×