x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu: Emil Boc este partenerul meu în reformarea statului român

Traian Băsescu: Emil Boc este partenerul meu în reformarea statului român

14 Noi 2009   •   00:00

Aflat la Cluj, la un miting electoral, preşedintele Traian Băsescu a afirmat că premierul în exerciţiu Emil Boc, va fi partenerul lui în reformarea statului român. Băsescu i-a asigurat pe clujeni şi de faptul că "toate afirmaţiile în care se arată că îi dau doar dispoziţii premierului în funcţie sunt numai atacuri murdare". La finalul discursului, preşedintele a afirmat că nu e singur şi l-a luat de mână pe Emil Boc şi l-a dus până la capătul scenei, aproape de mulţime.



"Obiectul meu este ca în continuare partenerul meu în reformarea României să fie Emil Boc. Emil Boc este prototipul ardeleanului: cinstit, corect, exact un om care nu s-ar înclina în faţa altor interese decât acelea ale românilor. Pentru sprijinul pe care mi l-a dat tot mandatul, şi eu şi PDL, şi cetăţenii, aş vrea să îi mai mulţumesc încă o dată chiar în timpul discursului. Mulţumesc mult, Emil Boc!. E una din cele mai mari mizerii. Noi suntem împreună în acest partid de mulţi ani şi ştim foarte bine şi devotamentul pe care îl avem pentru modernizarea statului şi devotamentul pe care şi unul şi celălalt îl avem faţă de români. Vreau să ştiţi că nu avem nevoie să vorbim la telefon ca să ştim ce vrea unul şi ce vrea celălalt pentru că ne cunoaştem bine, împreună am scris programele de guvernare, aşa că nici el nu are nevoie să mă convingă pe mine, nici eu nu am nevoie să îl conving pe el pentru ceva, pentru că pur şi simplu gândim la fel de corect pentru evoluţia prezentă şi viitoare a României. De altfel, şi cei din jurul lui Emil Boc sunt la fel de devotraţi acestui proces de reformare a instituţiilor statului român”, a spus Băsescu, în aplauzele celor câteva zeci de mii de membri şi simpatizanţi ai PD-L veniţi din şase judeţe ale Transilvaniei, respectiv Cluj, Satu Mare, Bihor, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Bihor şi Maramureş.


La mitingul electoral de la Cluj-Napoca a fost prezentă şi fiica cea mică a preşedintelui, europarlamentarul Elena Băsescu, care însă nu a urcat pe scenă alături de restul conducerii PD-L.  Înainte de miting, au fost concerte de muzică populară cu Dumitru Fărcaş, Sava Negrean sau Aurel Tămaş, iar după discursuri, evenimentul s-a încheiat cun un concert al formaţiei Hi-Q.

×
Subiecte în articol: politic