x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Trompeta cuplului Atanasiu- Bijboacă declanșeaza scandalul festivitatilor de la Alba Iulia

Trompeta cuplului Atanasiu- Bijboacă declanșeaza scandalul festivitatilor de la Alba Iulia

de Dan Constantin    |    30 Noi 2014   •   14:43
Trompeta cuplului Atanasiu- Bijboacă declanșeaza scandalul festivitatilor de la Alba Iulia

Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba a cerut demisia ministrului Apărării pentru un motiv inventat, menit să tulbure manifestarea de la 1 Decembrie din Capitala Marii Uniri.

Florin Roman este un apropiat al fostului ministru al Apărării, Teodor Atanasiu, care i-a asigurat posturi bine plătite după venirea la putere a PNL.
În 2005, Roman era șef de secție la ziarul local din Alba Iulia. El a fost adus la Bucuresti, catapultat în funcția de consilier al presedintelui la Autoritatea de Reglementare a Gazelor.
Înscăunarea lui Roman- consilier și a lui Cosmeanu- președinte, s-a produs prin grija lui, liderul liberal în Alba, devenit ministrul Apărării.

După numai un an, același Atanasiu îl plasează pe Roman într-o poziție de aur- secretar general la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, instituție în care învârtea toate jocurile Tudor Daniel. Tudor trecuse de statutul de prieten al ministrului Apărării devenind și nașul tinerei familii Atanasiu-Bijboacă. Roman a fost cavaler de onoare la ceremonia în care s-a consfințit această confrerie de Alba.
Tudor a plasat-o pe madam Bijboacă-Atanasiu, meditatoarea de limba engleză a ministrului, pe post de director adunct la ARDAF, supravegherea fiind controlată de reclamagiul din zilele noastre, Roman.

Dupa 2011, când s-au terminat oasele de ros la București, fostul ziarist s-a întors la Alba Iulia, unde intrând în politica locală, ajunge vicepreședinte al Consiliului Județean.
Florin Roman are 39 de ani, a avut o afecțiune pulmonară și un plasament de 45 000 lei la un prieten.

×