x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudose: Ce s-a găsit la Tarom, frizează orice imaginaţie săltăreaţă

Tudose: Ce s-a găsit la Tarom, frizează orice imaginaţie săltăreaţă

30 Dec 2017   •   18:20
Tudose: Ce s-a găsit la Tarom, frizează orice imaginaţie săltăreaţă

Dosarul rezultat în urma anchetei făcute de Corpul de control al prim-ministrului la Tarom a fost trimis la Parchet, a anunţat premierul Mihai Tudose

"Veşti de la ce s-a găsit la Tarom probabil că o să aflaţi de pe la Parchet, unde s-a trimis dosarul. Este inimaginabil şi nu pot să vă spun mai mult, fiindcă este un dosar în curs, frizează orice imaginaţie săltăreaţă ce s-a găsit acolo", a declarat Tudose, într-un interviu difuzat sâmbătă, la Antena 3. 

Totodată, şeful Guvernului a precizat că nu este finalizat raportul în urma controlului făcut de Corpul de control al premierului la CFR. 

"La CFR încă nu este gata raportul, dar, din ce am auzit, tot de la Parchet o să aflaţi noutăţi", a arătat Tudose. 

Întrebat dacă, de la începutul anului 2017, Corpul de control al premierului a identificat foarte multe lucruri rele în anumite zone pe care le-a controlat, şeful Executivului a răspuns: "Câteva, da, rele şi foarte rele". 

Potrivit lui Tudose, Corpul de control al prim-ministrului nu este "agenţia de publicitate a Guvernului", ca să facă public tot ceea ce analizează. 

"Şi atunci când ceva este bine, e în regulă. (...) Când ceva este rău şi pleacă la zonele celelalte, iar nu mai putem comenta, fiindcă sunt dosare deja pe rol", a mai afirmat Tudose. AGERPRES/(

×
Subiecte în articol: tarom Mihai Tudose