x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea, despre prestaţia sa ca ministru: "Nu ştiu ce mi-aş reproşa. Modeşti trebuie să fie doar proştii"

Udrea, despre prestaţia sa ca ministru: "Nu ştiu ce mi-aş reproşa. Modeşti trebuie să fie doar proştii"

16 Noi 2009   •   00:00
Udrea, despre prestaţia sa ca ministru: "Nu ştiu ce mi-aş reproşa. Modeşti trebuie să fie doar proştii"

Elena Udrea nu are ce să-şi reproşeze pentru modul în care a condus şi conduce Ministerul Turismului. Poate doar faptul că a înţeles mai repede decât alţii cum funcţionează un minister. De aceea susţine că "modeşti trebuie să fie doar proştii".



Într-un interviu acordat în acest weekend pentru news.timisoara.ro, democrat-liberala se declară deranjată de speculaţiile presei privind presupusa sa relaţie cu Traian Băsescu, deşi recunoaşte că la început a fost amuzată de acest scenariu.

Ministrul Turismului, Elena Udrea aplică în viaţă una din maximele învăţate de la maestrul ei din avocatură: "modeşti trebuie să fie doar proştii". Acesta pare să fie şi sloganul ei de viaţă, pentru că Elena Udrea susţine că nu are ce să-şi reproşeze mai ales ca ministru.

"Fostul meu maestru în avocatură spunea că modeşti trebuie să fie doar proştii. Ei au de ce să fie modeşti. Nu ştiu ce mi-aş reproşa. Nu prea am ce. Poate doar faptul că puteam să înţeleg mai repede cum funcţionează un minister", a declarat Udrea.

În ceea ce priveşte presupusa sa relaţie cu Traian Băsescu, Udrea o consideră ca fiind parte a unei acţiuni de defăimare a preşedintelui, care la început a amuzat-o, dar că acum o deranjează. "Relaţia mea cu Traian Băsescu este parte din campania de defăimare dusă împotriva preşedintelui. Toţi bărbaţii din jurul lui Băsescu sunt corupţi, iar femeile sunt aruncate direct într-o zonă de can-can.(...) la început a fost un subiect de glumă, ne amuzam pe seama lui, acum a devenit mult mai mult de atât. Mă deranjează că aceste bârfe intră în categoria lucrurilor denigratoare", a mai afirmat Udrea.

Antena3

×
Subiecte în articol: politic