x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: Geoană şi Antonescu au ordonat camarilelor să-mi fabrice dosar penal

Udrea: Geoană şi Antonescu au ordonat camarilelor să-mi fabrice dosar penal

20 Oct 2009   •   00:00

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a afirmat, astăzi, că raportul Comisiei de anchetă ce a vizat-o a fost o încercare a preşedinţilor PSD şi PNL de a-şi creşte şansele în perspectiva alegerilor prezidenţiale. Elena Udrea i-a acuzat pe membrii Comisiei de anchetă că au furat startul campaniei electorale, activitatea comisiei având eminamente un scop electoral.



Cei care au făcut parte din comisie sunt în campanie electorală de trei luni. "Comisia a avut un singur scop-compromiterea mea, a unui ministru PDL, aducerea acestei mascarade în preajma perioadei de campanie electorale, în perspectiva alegerilor prezidenţiale. Şi cum pentru politicieni meschini, ca domnul Geoană sau domnul Antonescu, scopul scuză mijloacele, cei doi au ordonat camarilelor lor să-mi fabrice dosar penal pentru fapte care nu există", a declarat Udrea în faţa plenului Camerei Deputaţilor.

Apoi Udrea a respins acuzaţiile aduse anterior de reprezentanţii PSD şi PNL. "Am urmărit discursurile antevorbitorilor mei de la PSD şi PNL şi constat că la ei bunul simţ nu există. Cum poţi să fii reprezentantul PNL şi să vorbeşti de cheltuirea iresponsabilă a banului public când PNL a cheltuit 10 milioane de euro în 2008 pe campania "Români în Europa", campanie ce nu a avut niciun efect, iar imaginea României nu a fost schimbată (...) În timpul PSD, tot ce aţi făcut a fost să privatizaţi infrastructura de turism, să aduceţi staţiunile balneare într-o stare jalnică", a spus Udrea înainte ca preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase să pună capăt discursului ministrului. Udrea a vorbit în cele patru minute care rămăseseră disponibile grupului PDL. Când cele patru minute s-au încheiat, Anastase i-a cerut lui Udrea să încheie. Cum aceasta nu s-a conformat, preşedintele Camerei a trebuit să o avertizeze că va opri microfonul de la care vorbeşte ministrul.

×
Subiecte în articol: politic