x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un manager constructor la Primaria Sectorului 2

Un manager constructor la Primaria Sectorului 2

02 Apr 2004   •   00:00

Partidul Umanist propune locuitorilor Sectorului 2 al Capitalei un reputat profesionist in domeniul constructiilor civile pentru functia de primar. Corina Ionescu este absolventa de constructii, iar in prezent director si administrator al doua firme de constructii „supraveghind atat aprovizionarea - desfacerea - productia", cat si departamentul financiar-contabil, efectuarea platilor, dar si sectorul de resurse umane.

„Construiesc cu oameni si pentru oameni. Ii respect pentru ca si mie imi place sa fiu respectata", a declarat ieri Corina Ionescu.

DECIZIE. Candidatul PUR nu a mai facut parte din nici un partid politic si spune ca a venit momentul sa treaca de la „spectatorul critic" pe „celalalt trotuar" pentru a face ceva concret pentru Bucuresti. „Dupa 14 ani de stat in tribuna ca spectator care a acceptat lucrurile bine facute si s-a revoltat ca orice cetatean impotriva celor mai putin bine facute, am hotarat sa intru in joc si sa construiesc pentru schimbarea Sectorului 2 si pentru multumirea locuitorilor Sectorului 2" , a declarat Corina Ionescu.

REFUZ. Ea a refuzat ieri sa faca promisiuni locuitorilor Sectorului 2, asigurandu-i doar ca realizarile pe care si le propune, le propune fiecaruia dintre ei. Candidatul umanist isi doreste ca la sfarsit de mandat sa priveasca in urma „cu onoare si mandrie" la ceea ce a realizat. „Angajamentele solemne cu spirit propagandistic acum in 2004 nu isi mai au rostul", a precizat Corina Ionescu. Ea este cea de-a cincea candidata pe care Partidul Umanist o prezinta pentru alegerile locale din Bucuresti. (Oana Stancu)

×
Subiecte în articol: politic