x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un membru PNL vrea să fie președintele României: Îmi retrag candidatura petru orice altă funcție în partid

Un membru PNL vrea să fie președintele României: Îmi retrag candidatura petru orice altă funcție în partid

25 Sep 2021   •   17:15
Un membru PNL vrea să fie președintele României: Îmi retrag candidatura petru orice altă funcție în partid

Unul dintre delegații la Congresul PNL, Silviu Gelu Zetea, a spus, sâmbătă, că va candida la președinția României: „Îmi retrag candidatura petru orice altă funcție în partid.”, a spus liberalul.

„Vă propun o a treia cale pentru viitor, care nu contravine interesului de moment, o a treia cale susținută în mare și de societatea civilă, o a treia cale care privește alegerile din 2024. De aceea, adresez provocarea în a susține o altă candidatură decât ați gândi-o până acum la cea mai înaltă demnitate în stat. Motiv pentru care îmi anunț de pe acum candidatura pentru președinția României și îmi retrag candidatura petru orice altă funcție în partid.”, a spus la Congresul PNL Silviu Gelu Zetea.

Inițial, el a fost prezentat ca unul dintre candidații la șefia unei comisii a PNL.

Silviu Zetea este fondatorul firmei Zetea, care în 2019 vindea pălincă veche de 17 ani de cireșe amare în glob de sticlă cu fir aurit, la un preț de 2.000 de euro. Licoarea a fost inspirată de balada lui Ciprian Porumbescu, Crai Nou.

Mediafax

×
Subiecte în articol: pnl silviu gelu zetea