x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ungureanu despre Cîțu: Nu a recunoscut, deși știa că era beat pulbere

Ungureanu despre Cîțu: Nu a recunoscut, deși știa că era beat pulbere

13 Aug 2021   •   17:58
Ungureanu despre Cîțu: Nu a recunoscut, deși știa că era beat pulbere

Încă un atac la adresa premierului Florin Cîțu vine din Coaliția de guvernare, după ce a fost publicat dosarul lui Cîțu, care a fost condamnat în SUA, pentru că a condus băut. Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu spune că Florin Cîțu „a pledat nevinovat, deși știa că era beat pulbere”.

 

Emanuel Ungureanu a spus, după apariția dosarului lui Florin Cîțu, publicat de MEDIAFAX și Aleph News, că ce este foarte grav este că premierul „nu a recunoscut inițial că a băut la volan, a pledat nevinovat, deși știa că era beat pulbere...”.

Ungureanu trage un semnal de alarmă: „Alcoolul la volan poate să ucidă! Nu vă jucați cu asta!”. El publică, de altfel, și o fotografie cu mașina sa, făcută praf în urma unui accident pe care l-a suferit în urmă cu 17 ani, când un șofer băut a intrat pe contrasens și l-a izbit din plin.

„Aceasta este fosta mea mașină distrusă de un individ din localitatea Apahida din Cluj care a intrat intrat pe contrasens în noi cu peste 110 kilometri la oră. Se întâmpla acest eveniment în vara anului 2003. Cel care a intrat în noi era beat rangă și venea de la o nuntă. Pe podul IRA de la intrarea din Cluj-Napoca a intrat în depășirea unei alte mașini condusă de un alt amic beat al acestuia. Am scăpat cu viață printr-o minune”, povestește Ungureanu.

Agenţia MEDIAFAX şi Aleph News au obţinut, în exclusivitate, în urma unei solicitări oficiale, întreg dosarul penal al premierului Florin Vasile Cîţu, aşa cum el a fost pus la dispoziţie de către autorităţile judiciare americane, şi a prezentat faptele şi mărturiile, în ordine cronologică, aşa cum se regăsesc şi reies ele din documentele aflate în dosar.

Mediafax

×