x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Uninominal - Vadim cere devansarea termenului pentru cererea de anulare

Uninominal - Vadim cere devansarea termenului pentru cererea de anulare

26 Sep 2008   •   00:00

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a semnat ieri solicitarea adresată instanţei de devansare pentru luna octombrie a termenului în procesul în care PRM cere anularea HG de delimitare a colegiilor, care a fost stabilit pentru 11 noiembrie.




Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a semnat ieri solicitarea adresată instanţei de devansare pentru luna octombrie a termenului în procesul în care PRM cere anularea HG de delimitare a colegiilor, care a fost stabilit pentru 11 noiembrie. De asemenea, Vadim Tudor a semnat recursul către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la decizia de joi a Curţii de Apel Bucureşti, care a respins ca neîntemeiată cererea PRM de suspendare a Hotârârii de Guvern care delimitează colegiile uninominale pentru alegerile parlamentare.

PRM a contestat, în septembrie, în contencios administrativ, hotărârea de Guvern privind delimitarea colegiilor uninominale în vederea alegerilor parlamentare de la sfârşitul lunii noiembrie. Contestaţia a fost înregistrată la Curtea de Apel Bucureşti, cu numărul 5446/2/2008. Termenul stabilit de instanţă în acest proces este 11 noiembrie. Curtea de Apel Bucureşti a respins, joi, ca neîntemeiată, cererea PRM de suspendare a Hotârârii de Guvern care delimitează colegiile uninominale pentru alegerile parlamentare. Soluţia poate fi atacată cu recurs în cinci zile, la instanţa supremă. Liderul PRM Lucian Bolcaş a anunţat că formaţiunea va face recurs la decizia Curţii de Apel de menţinere în vigoare a HG privind colegiile uninominale.

×
Subiecte în articol: politic