x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică USR acuză PNL că refuză „apelul la unitate împotriva PSD”

USR acuză PNL că refuză „apelul la unitate împotriva PSD”

de Ion Alexandru    |    30 Iul 2020   •   09:41
USR acuză PNL că refuză „apelul la unitate împotriva PSD”

Deputatul Iulian Bulai, liderul filialei USR Neamţ, a declarat, ieri, că apelul Alianţei USR PLUS Neamţ la unitate împotriva PSD a fost refuzat de PNL. Conform acestuia, Alianţa USR-PLUS va respecta hotărârea liberalilor, chiar dacă decizia acestora dă şansa PSD să rămână la conducerea judeţului.

„Alianţa USR-PLUS Neamţ a făcut apel la unitate împotriva PSD şi a baronului Arsene. Apelul nostru a fost refuzat de către PNL. Respectăm această decizie. Pericolul de a lăsa judeţul pe mâna PSD este în continuare foarte mare. Privim cu atenţie şi îngrijorare această evoluţie. Dacă Arsene va ajunge din nou preşedinte de Consiliu Judeţean, va trebui să le mulţumească direct celor din PNL şi personal premierului Orban. La Neamţ, participăm la aceste alegeri cu demnitate şi conştiinţa împăcată că am oferit soluţia câştigătoare, fără urmă de îndoială”, a anunțat, pe contul său de socializare, deputatul Iulian Bulai.

În urmă cu o săptămână, Iulian Bulai a făcut un apel către PNL de a desemna candidaţi comuni cu Alianţa USR PLUS, la Primăria Piatra-Neamţ şi Consiliul Judeţean Neamţ. USR-istul spunea, atunci, că, la alegerile locale, Alianța se va prezenta cu „oameni curaţi şi competenţi”. 
 

×