x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică USR și PNL Galați, susținere reciprocă a candidaților la primărie și consiliul județean

USR și PNL Galați, susținere reciprocă a candidaților la primărie și consiliul județean

27 Iul 2020   •   12:57
USR și PNL Galați, susținere reciprocă a candidaților la primărie și consiliul județean

PNL și USR-Plus Galați au semnat, luni, un protocol de susținere reciprocă a candidaților la Primăria municipiului și la funcția de președinte de Consiliu Județean. Astfel, deputatul USR Bogdan Rodeanu va candida la Primărie, iar senatorul PNL George Stângă la președinția Consiliului Județean.

„Aici în zonă, în regiune, Galațiul trebuie să devină numitorul comun, Galațiul trebuie să devină centrul de dezvoltare a regiunii, de la municipiul Galați trebuie să pornească inițiativele bune pentru comunitate. (...) Suntem în măsură să implementăm proiecte care să rezolve probleme comune ale gălățenilor. Nu mai putem sta indiferenți și nu putem sta indiferenți la problemele gălățenilor”, a declarat președintele USR Galați, deputatul Bogdan Rodeanu.

Deputatul USR Bogdan Rodeanu va candida la Primăria municipiului Galaţi.

„Am lăsat orgoliile deoparte, am înțeles că mai mai presus de orice este interesul gălățenilor. Am făcut acest pas înainte și am dat dovadă de maturitate politică”, a declarat președintele PNL Galați, senatorul George Stângă, candidatul alianței PNL-USR la funcția de președinte al Consiliului Județean Galați..

(sursa: Mediafax)

×