x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vanghelie: "Circul cu candidaturile pe tv trebuie încheiat repede"

Vanghelie: "Circul cu candidaturile pe tv trebuie încheiat repede"

23 Ian 2010   •   00:00

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a afirmat, astăzi, la finalul întâlnirii informale de la Poiana Braşov că cei prezenţi au discutat posibilitatea urgentării alegerilor pentru conducerea partidului. Vanghelie a afirmat că liderii de organizaţii prezenţi la Poiana Braşov au fost „îngrijoraţi” de ceea ce se întâmplă în partid şi de posibilitatea organizării cât mai rapide a alegerilor pentru funcţiile de conducere centrală.



„Am avut o discuţie cu cei care sunt îngrijoraţi de ceea ce se întâmplă acum în partid, pentru că nu dorim să dăm partidul pe tavă lui Traian Băsescu”, a declarat Vanghelie, citat de Mediafax.

Vanghelie a spus că la Poiana Braşov s-a discutat posibilitatea organizării cât mai rapide a alegerilor pentru funcţiile de conducere centrală, el neexcluzând posibilitatea convocării unui congres extraordinar în februarie.

„S-a discutat cum să scăpăm de acest circ de pe televizor cu candidaturile în partid, să nu facem ceea ce doresc unii contracandidaţi şi simpaticul nostru preşedinte, Traian Băsescu. Dacă aş putea, în maximum două săptămâni aş închide acest circ, să ştim cine este preşedintele acestui partid”, a mai afirmat el.

×
Subiecte în articol: politic