x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vanghelie: Mitrea a greşit. Nu mă preocupă Dan Diaconescu

Vanghelie: Mitrea a greşit. Nu mă preocupă Dan Diaconescu

07 Oct 2011   •   06:04

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, declara ca Miron Mitrea "a gresit" afirmand ca el s-ar afla in spatele atacurilor lui Dan Diaconescu la adresa lui Sorin Oprescu.

"Cred ca unii colegi pot sa spuna ca eu sunt in spatele domnului Voiculescu, in spatele domnului Vintu, dar nu cred ca astea sunt lucruri care stau in picioare. Nu ma preocupa si nu ma intereseaza Dan Diaconescu, nu ma intereseaza partidul lui Dan Diaconescu, nu ma intereseaza atacurile lui Diaconescu la adresa lui Oprescu. De 18 ani, de cand sunt in politica, am avut curajul sa le spun tuturor in fata ceea ce gandesc. Nu am nevoie sa ma ascund in spatele nimanui. Cand am avut sa ii spun ceva lui Sorin Oprescu si daca o sa mai am, am sa ii spun direct, n-am nevoie sa transmit prin... Poate unii au fost invatati cu asemenea jocuri si au existat asemenea practici. E problema lor, pe mine nu ma intereseaza. Ma intereseaza ca PSD sa castige alegerile si sa scapam de aceasta guvernare. E un lucru mai important. Lumea ma intreaba de ce nu ii dam jos odata", a spus Vanghelie, aseara, la RTv.

Intrebat daca vrea sa candideze la Primaria Capitalei, Vanghelie a raspuns: "Nu. Eu o sa candidez la Primaria Sectorului 5, pentru ca alianta USL l-a desemnat pe Sorin Oprescu si cred ca trebuie sa castigam alegerile si la Primaria Capitalei si la toate primariile" de sector.

Mai mult, Vanghelie a spus ca-l va sustine si el pe Oprescu "pentru ca ma intereseaza sa avem primarul general si o majoritate in Consiliul General incat sa putem face un echilibru, in anumite momente chiar si daca primarul general greseste".

Marian Vanghelie nu a vrut sa dea mai multe detalii intrebat despre eventuale tensiuni intre el si Miron Mitrea, avand in vedere acest atac. "Nu vreau sa intru in detalii. Eu consider ca este o gafa mare, tinand cont de valoarea lui Mitrea si de calitatea lui de politician. Miron Mitrea este un politician mare, de anvergura. Pur si simplu cred ca a gresit", a mentionat el.

Vanghelie a mai spus ca, atunci cand a auzit de aceasta declaratie a lui Mitrea, a crezut ca este o gluma si ca nici acum nu s-a lamurit.

Coordonatorul campaniei electorale a PSD pentru Bucuresti, Miron Mitrea, a afirmat, intr-un interviu, ca in spatele campaniei lansate impotriva acestuia de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu, lider al Partidului Poporului, se afla Marian Vanghelie.

×