x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vanghelie zice că e filat de SRI şi “Doi şi-un sfert”

Vanghelie zice că e filat de SRI şi “Doi şi-un sfert”

12 Noi 2008   •   00:00

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, declară că el şi alţi lideri PSD sunt filaţi de “SRI şi «Doi şi-un sfert»“ şi că şefii PD-L ameninţă firmele de publicitate contractate de PSD în campanie.

“Vreau să-i rog pe factorii decidenţi, şi aici mă refer la Traian Băsescu şi primul-ministru, nu ştiu dacă vreunul dintre ei este sau nu implicat. S-ar putea să aibă dânşii dreptate şi atunci vom răspunde conform legii, dar nu cred că e normal ca SRI şi «Doi şi-un sfert» să pună maşini să mă urmărească şi să urmărească lideri marcanţi ai partidului, ba chiar mai mult, pe oamenii care pleacă de la Cotroceni să-i urmărească până în faţa casei”, a susţinut Marian Vanghelie într-o conferinţă de presă, citat de Mediafax. Întrebat cum ştie că e vorba despre cele două servicii de informaţii, Vanghelie a spus că nu ştie. “Bănuiesc că Bin Laden nu a venit în România”, a mai adăugat liderul PSD, precizând că “a verificat numerele Loganurilor care îi filau, constatând că maşinile respective utilizau numere false”. “E vorba de nişte Dacii Logan..., şi îi rog pe cei doi şefi de servicii, dacă cumva au o problemă cu PSD, cred că e greşit. Poate ei nici nu ştiu. Dar există comisii de specialitate şi vom verifica dacă s-au făcut aceste filaje şi dacă s-au cheltuit bani pentru a fi filate partidele politce”, a apreciat liderul PSD Bucureşti.

În plus, el a subliniat că anumiţi lideri ai PD-L, pe care nu-i menţionează din respect pentru firmele de publicitate contractate de PSD, au ameninţat aceste firme cu “retragerea autorizaţiilor sau ela-borarea unui dosar penal”. “Considerăm că acest mod de a duce campania şi de a urmări o parte din liderii de la PSD Bucucureşti, chiar şi seara la ora 22:00-23:00, considerăm că ameninţările care se fac la firmele de publicitate contractate de PSD că după alegeri se vor ocupa de ei şi că le vor lua toate contractele de publicitate, ba chiar mai mult, că le face dosar penal, nu fac decât să ne ducă cu zece ani în urmă”, a spus Vanghelie, menţionând că ameniţările vin din partea PD-L.

×
Subiecte în articol: politic