x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vechea gardă a PDL mârâie la Băsescu

Vechea gardă a PDL mârâie la Băsescu

15 Mar 2011   •   12:00
Vechea gardă a PDL mârâie la Băsescu
Sursa foto: /Jurnalul National

156346-.jpgCampania electorală internă din PD-L îi face pe vechii pedelişti, mulţi dintre ei grupaţi în jurul lui Vasile Blaga, să nu mai dea doi bani pe aparenţe şi să-i replice direct şi fără menajamente lui Traian Băsescu.

Cezar Preda, candidat pentru funcţia de secretar general, şi-a permis chiar să ironizeze opţiunea şi performanţa electorală din judeţul Buzău a preşedintelui României, iar Vasile Blaga i-a tăiat scurt acuzaţia lui Traian Băsescu de a fi furat startul.

Vasile Blaga: Nu am auzit când s-a fluierat startul în PDL, Boc şi-a anunţat primul candidatura
Vasile Blaga, secretar general al PDL, a declarat, pentru ziarul "Gândul", că nu a auzit când "s-a fluierat startul" pentru competiţia internă din partid, el precizând că Emil Boc şi-a anunţat primul candidatura.
"Nu am auzit când s-a fluierat startul. Domnul Boc şi-a anunţat primul candidatura, eu am fost al doilea", a declarat Blaga.
Vasile Blaga a mai spus că sprijinul pe care Traian Băsescu i-l acordă lui Emil Boc nu îi va crea un dezavantaj în competiţia electorală.

Cezar Preda: Trebuia să apară Băsescu la TVR să spună cu cine ţine în PDL, iar noi să ne asumăm
Cezar Preda, vicepreşedinte al PDL, a declarat că şeful statului are dreptate când spune că s-a furat startul în cursa pentru şefia formaţiunii şi că într-adevăr trebuia să apară Traian Băsescu la TVR "să spună cu cine ţine, iar PDL să-şi asume".
"Are dreptate când spune că s-a furat startul la alegeri, trebuia să apară domnia sa pe TVR să spună cu cine ţine şi să ne asumăm”, a apreciat Cezar Preda.
El a mai spus că, personal, nu a furat startul pentru că a semnat luni dimineaţă pentru susţinerea lui Blaga în cursa penru şefia PDL.

Cezar Preda: Eu n-am câştigat Primăria Buzău aşa cum Băsescu nu a câştigat preşedinţia în judeţul Buzău
Cezar Preda, lider al organizaţiei judeţene a PDL Buzău, a declarat că el nu a câştigat Primăria Buzău aşa cum preşedintele Traian Băsescu nu a câştigat preşedinţia în judeţul Buzău.
"Eu n-am câştigat Primăria Buzău, cum n-a câştigat dânsul (Traian Băsescu n.r.) preşedinţia în judeţul Buzău. Sunt oameni care vor pe cineva şi oameni care nu vor pe altcineva. Nu e un criteriu democratic de a stabili unde şi când ai voie să candidezi", a spus Cezar Preda.
El a arătat că a spus că este o jignire la adresa inteligenţei româneşti un premier tehnocrat şi a aprecit că acest lucru l-a supărat pe şeful statului, Traian Băsescu.

×