x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Anticipatele, "un circ"

Victor Ponta: Anticipatele, "un circ"

21 Iul 2005   •   00:00
Victor Ponta: Anticipatele, "un circ"

Deputatul PSD Victor Ponta sustine ca modul in care puterea a incercat sa organizeze alegeri anticipate este un circ, deoarece "a inceput cu o minciuna si o prostie, ca premierul isi da demisia din cauza unei decizii a Curtii Constitutionale, si s-a terminat cu alta minciuna, ca nu-si mai da demisia din cauza apelor", iar principalul vinovat este presedintele Traian Basescu.

In sase luni, de cand noua putere este la guvernare, "s-au stricat toate lucrurile bune pe care noi le-am facut in patru ani, si s-au facut toate lucrurile rele pe care noi le-am facut in ultimii patru ani", a sustinut Ponta, in cadrul emisiunii "Cafeaua cu sare" de la Antena 3. In ceea ce priveste sedinta de ieri a Parlamentului, Ponta crede ca are de-a face cu o situatie mai mult decat jenanta: "Trebuie sa-i salvam onoarea domnului Tariceanu. Sa ne facem ca nu stim ca a fost batut si violat. Ca de fapt e fata mare si sa mai stea fericit cateva saptamani sau luni sau cat o sa mai stea acolo."

Deputatul spune ca pentru Tariceanu, "nu exista nici un viitor politic. Este asemenea lui Victor Ciorbea, o aparitie intamplatoare si va fi o disparitie la fel de fulgeratoare", a comentat Victor Ponta. (Ovidiu Anton)

×
Subiecte în articol: politic