x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Doar Udrea a ajuns la arest, Predoiu încă nu

Victor Ponta: Doar Udrea a ajuns la arest, Predoiu încă nu

28 Sep 2015   •   22:13
Victor Ponta: Doar Udrea a ajuns la arest, Predoiu încă nu
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Premierul Victor Ponta consideră că declaraţiile făcute, luni, de ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, la adresa copreşedintelui Partidului Naţional Liberal, Alina Gorghiu, sunt normale în contextul în care opinia publică din România ar şti despre anumite lucruri.

'Ştim toţi de toate contractele de avocat ale doamnei Gorghiu, de toate afacerile domnului Blaga, de dosarul de semnătură a lui Predoiu în Gala Bute, unde doar Udrea a ajuns la arest. Predoiu încă nu, deşi Predoiu a fost cel care a semnat, nu doar Udrea', a declarat, la Antena 3, Victor Ponta.

Şeful executivului a precizat că ministrul Justiţiei 'nu poate să îi facă dosar Alinei Gorghiu', iar declaraţiile acestuia sunt 'un fel de a bate obrazul'.

'E greu să vorbeşti de paiul din ochiul altuia când tu ai nişte bârne în ochii tăi', a subliniat premierul.

Pe de altă parte, Victor Ponta a spus că Alina Gorghiu i se pare 'ridicolă'.

'Mi se pare ridicolă. Dacă marea reformă a clasei politice româneşti duce la domnul Blaga şi la doamna Gorghiu, daţi-mi voie să cred că e ridicol. Când se vorbeşte de morală, cei care vorbesc de morală ar trebui totuşi să aibă bun simţ', a adăugat Ponta.

Robert Cazanciuc a declarat, luni, că 'timpul va demonstra dacă doamna Gorghiu are căderea morală să vorbească de Victor Ponta'. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Victor Ponta