x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Surdu: Majoritatea deputaţilor PSD vrea schimbarea lui Viorel Hrebenciuc de la conducerea grupului parlamentar

Victor Surdu: Majoritatea deputaţilor PSD vrea schimbarea lui Viorel Hrebenciuc de la conducerea grupului parlamentar

20 Ian 2010   •   00:00

Conform deputatului PSD de Neamţ, Victor Surdu, schimbarea se va produce la începutul sesiunii parlamentare. Tot atunci se va nominaliza un alt deputat pentru această funcţie. Întrebat cine sunt deputaţii care doresc schimbarea lui Hrebenciuc, Surdu a răspuns: "Majoritatea doreşte".



"Este adevărat că vrem schimbarea lui Viorel Hrebenciuc din funcţia de lider de grup. Eu cred că trebuie odihnit, şi el îşi doreşte acest lucru. Are foarte multe pe cap, plecând de la preşedinţia unei comisii şi până la răspunderea pe care o are în filiala PSD Bacău. De aceea, trebuie odihnit, protejat. La începutul sesiunii parlamentare, pe 1 februarie, vom propune un alt coleg pentru această funcţie", a spus deputatul PSD Victor Surdu pentru Agerpres.

Potrivit acestuia, va fi propus ca lider de grup parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor "un coleg care cunoaşte foarte bine munca de partid, care a fost unul dintre cei mai activi parlamentari ai PSD, care ştie foarte bine munca Biroului Permanent dar şi cea de planificare şi organizare a dezbaterilor legislative". Victor Surdu a menţionat că viitorul lider de grup are susţinerea necesară şi va primi votul colegilor la începutul sesiunii parlamentare.

×
Subiecte în articol: politic