x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO Parlament George Simion: După ce ne jucăm cu bilele pe aici, să ne punem la aceeaşi masă şi să găsim o soluţie

VIDEO Parlament George Simion: După ce ne jucăm cu bilele pe aici, să ne punem la aceeaşi masă şi să găsim o soluţie

20 Oct 2021   •   12:48
VIDEO Parlament George Simion: După ce ne jucăm cu bilele pe aici, să ne punem la aceeaşi masă şi să găsim o soluţie
Sursa foto: Lucian Alecu

Deputatul AUR George Simion a declarat miercuri, în plenul Parlamentului, că nominalizarea lui Dacian Cioloş pentru funcţia de premier a fost o pierdere de timp, iar preşedintele Klaus Iohannis este vinovat pentru această criză politică, şi a făcut un apel la parlamentari să "se pună la masă" şi să găsească o soluţie împreună.

"Am pierdut 10 zile cu această nominalizare, Klaus Iohannis şi-a pierdut joc de întreaga ţară şi pentru asta Klaus Iohannis trebuie să plătească. Probabil Klaus Iohannis consideră că îşi poate bate joc de cei de la USR, de votanţii USR, şi să facă cumva să le forţeze mâna ca să-l voteze pe Florin Cîţu (...). Klaus Iohannis nu o să mai fie votat de populaţie acum, dacă ar avea loc alegeri sau un eventual referendum. Aşa că fiţi demni, fiţi conştienţi de faptul că reprezentaţi populaţiei României şi haideţi împreună să găsim soluţii şi astăzi, după ce ne jucăm cu bilele pe aici, să ne punem la aceeaşi masă şi să găsim o soluţie. În curând, dacă PNL-ul va merge pe mâna lui Klaus Iohannis, se va rupe şi nu ştiu cine va mai intra în Parlament. De asta, pentru a preveni actuala criză (...), haideţi să trecem repede peste număratul bilelor şi peste jocul ăsta absurd şi să dăm ţării o guvernare", a mai spus Simion la prezentarea programului şi a listei de guvernare. 

×
Subiecte în articol: George Simion