x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorica Dăncilă susţine că nu ia în calcul o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale

Viorica Dăncilă susţine că nu ia în calcul o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale

29 Iun 2019   •   18:20
Viorica Dăncilă susţine că nu ia în calcul o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale
Sursa foto: Lucian Alecu

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, susţine că nu ia în calcul o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. 

Liderul social-democrat a declarat, sâmbătă, că PSD a comandat un sondaj în baza căruia ar putea fi desemnat candidatul pentru funcţia de preşedinte al României, însă numele său nu a fost inclus în acest studiu.

"Nu am luat în calcul acest lucru şi, de aceea, în sondajele pe care le fac nu figurez decât în dreptul liderilor partidelor politice. Nu m-am gândit la acest lucru. Eu sper să avem un candidat din rândurile PSD şi - de ce nu?- un candidat comun care să aibă şansă şi să câştigăm alegerile prezidenţiale. În sondaje am introdus şi această posibilitate. Am introdus numele celor care şi-au exprimat dorinţa până acum de a candida, un candidat comun şi un candidat din afara partidului, dar fără a nominaliza care este acest candidat", a afirmat Dăncilă, la Realitatea TV.

Viorica Dăncilă susţine că persoana desemnată de PSD pentru a candida la alegerile prezidenţiale va ajunge în turul al doilea.

"Eu cred că trebuie să fim foarte atenţi şi să mergem cu candidatul care are cele mai mari şanse pentru a câştiga alegerile prezidenţiale şi, mai mult decât atât, candidatul care poate avea în spatele lui întreg partidul. Vom ajunge sigur în turul doi la prezidenţiale. Este un obiectiv şi avem o strategie, avem o altă abordare în cadrul PSD. Vom strânge rândurile şi vom ajunge în turul doi la prezidenţiale", a adăugat Dăncilă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: dancila candidatură la prezidențiale