x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Voiculescu: "Am învăţat să îi ascult lui Băsescu delirul despre Grivco"

Voiculescu: "Am învăţat să îi ascult lui Băsescu delirul despre Grivco"

10 Noi 2009   •   00:00

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat, astăzi, că a învăţat să fie generos cu preşedintele Traian Băsescu şi să-i asculte "delirul despre manevrele malefice ale coaliţiei Grivco", precizând că nu este interesat în privatizarea Salrom.



Potrivit unui comunicat al PC, Voiculescu a făcut această declaraţie la o întâlnire cu reprezentanţii oamenilor de afaceri care l-au întrebat despre "atacurile constante ale lui Traian Băsescu" la adresa sa.

"Am învăţat să fiu generos cu domnul Băsescu şi-i ascult cu îngăduinţă delirul despre manevrele malefice ale coaliţiei Grivco. Am mai auzit pe cineva care îşi ascundea neputinţa în spatele «agenturilor străine». Nimic nou sub soare. Cea mai recentă năzbâtie prezidenţială, povestea cu Dan Voiculescu şi sarea, este exemplul perfect că frustrarea poate dăuna grav sănătăţii. Nu mă interesează sarea, n-am avut niciodată nicio legătură economică cu acest domeniu şi, aşa cum se ştie, din 2006 nu mai fac deloc afaceri. Însă, pentru că la SALROM a fost cândva director un membru PC, care, ulterior, s-a dus chiar la PDL, a fost suficient pentru ca preşedin.tele să «descopere» o nouă conspiraţie. Şi, sunt convins, nu este ultima", a afirmat Dan Voiculescu.

Liderul PC a mai spus că nu are sens să caute logică în afirmaţiile lui Traian Băsescu: "De altfel, eu am înţeles că n-are sens să căutăm logică, argumente pertinente sau adevăr în retorica dezechilibrată a unui viitor fost preşedinte. Libertatea de expresie reprezintă doar încă un drept constituţional de care Traian Băsescu abuzează. Suntem martorii unei prăbuşiri politice stridente", a concluzionat Dan Voiculescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, pe 4 noiembrie, la Alexandria, la un miting electoral, că va desemna un premier responsabil, în spatele căruia să nu se poată întâmpla ce îşi doresc Iliescu, Hrebenciuc, Voiculescu şi Vântu, menţionând că aceştia au interese legate de privatizări.

Declaraţia era făcută imediat după ce, la Bucureşti, Parlamentul respingea, prin vot, învestirea Cabinetului Croitoru. "Nu vor avea un guvern pe care să-l manevreze Iliescu, Hrebenciuc, Voiculescu şi Vântu în interesul privatizărilor pe care le doresc. Vă asigur că voi desemna un premier responsabil, în spatele căruia să nu se poată întâmpla ce îşi doresc cei pe care i-am menţionat înainte", a spus Băsescu.

×
Subiecte în articol: politic