x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Ceapă, cartofi, foi de varză - gunoiul lăsat de români pe marginea drumurilor

Ceapă, cartofi, foi de varză - gunoiul lăsat de români pe marginea drumurilor

08 Noi 2022   •   12:00
Ceapă, cartofi, foi de varză - gunoiul lăsat de români pe marginea drumurilor
Sursa foto: DRDP Brașov

Mulți români preferă, și după perioada concediilor, să arunce mizeria pe maginea drumului. Drumarii din Covasna strâng saci cu ceapă, cartofi, foi de varză. și sfeclă în diverse stadii de putrefacție.

Cei de la DRDP Brașov atrag atenția celor care scapă astfel de deșeurile din gospodărie că riscă amenzi usturătoare, care pot duce chiar și la confiscarea vehiculelor cu care au efectuat transportul.

„Ce mai adunăm de pe marginea drumului? Mai nou și produse agricole alterate... Colegii noștri din cadrul SDN Sfântu Gheorghe au fost nevoiți în ultima perioadă să strângă ceapă, cartofi, foi de varză și buruieni din parcările din județul Covasna. Evident, toate putrezite și emanând un miros extrem de neplăcut”, spun cei de la DRDP Brașov.

„După cum știți, în sezonul de vară ne confruntăm cu mari probleme referitoare la bunul simț al participanților la trafic în ceea ce privește aruncarea gunoiului pe carosabil și în parcări, dar se pare că nu se întâmplă doar în perioada concediilor. Avem o situație nouă pe care am întâlnit-o pe Drumul Național 11, unde colegii noștri au găsit pe marginea drumului și resturi ale culturilor. Nu știu dacă producătorii le-au aruncat sau comercianții, samsarii de produse agricole, dar am găsit saci de cartofi, de ceapă, de sfeclă aflate în diverse stadii de putrefacție, care bineînțeles trebuie înlăturate”, declară Tudor Duțu, directorul regional al DRDP Brașov.

(sursa: Mediafax)

Foto DRDP Brașov

×
Subiecte în articol: gunoaie