x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Elevă reținută, după ce a înjunghiat cu un cuțit supraveghetorul dintr-un internat

Elevă reținută, după ce a înjunghiat cu un cuțit supraveghetorul dintr-un internat

de Redacția Jurnalul    |    28 Noi 2023   •   11:17
Elevă reținută, după ce a înjunghiat cu un cuțit supraveghetorul dintr-un internat

O elevă în clasa a X de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” din Oradea a fost reținută după ce l-ar fi înjunghiat cu un cuțit pe supraveghetorul de noapte al internatului, după discuții contradictorii. Agresiunea ar fi avut loc în biroul directorului.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorii au dispus marți punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o inculpată de 16 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

Din probele administrate rezultă că, luni, în timp ce afla în biroul directorului din cadrul Colegiului Tehnic „Traian Vuia” din Oradea, inculpata, elevă în clasa a X, pe fondul unor discuții contradictorii legate de anumite conduite petrecute în internatul colegiului, în care minora era cazată, a scos un cuțit de 34 cm, pe care îl avea băgat în mâneca hainei, cu care l-a înjunghiat pe supraveghetorul de noapte al internatului, lovindu-l în zona spatelui.

În urma agresiunii, victima a fost transportată la spital și suspusă unei intervenții chirurgicale, iar potrivit constatărilor preliminare medico-legale, leziunile suferite necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale şi au pus în primejdie viaţa victimei.

„De precizat că în momentul agresiunii, în biroul directorului se aflau mai multe persoane, respectiv directorul instituţiei de învăţământ, directorului adjunct, diriginta clasei din care minora face parte, precum şi mama minorei”, notează procurorii.

Inculpata a fost reţinută pe o durată de 24 ore, urmând ca marți procurorul de caz să formuleze propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: injunghiere supraveghetor eleva retinuta