x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Factură uriașă pentru încălzire, la Schitul Sf. Pantelimon. Părintele Ioan Danci: "Când mă gândesc că trebuie să vină și la electricitate, mă iau toate frigurile posibile!"

Factură uriașă pentru încălzire, la Schitul Sf. Pantelimon. Părintele Ioan Danci: "Când mă gândesc că trebuie să vină și la electricitate, mă iau toate frigurile posibile!"

de Andreea Tiron    |    05 Ian 2023   •   21:48
Factură uriașă pentru încălzire, la Schitul Sf. Pantelimon. Părintele Ioan Danci: "Când mă gândesc că trebuie să vină și la electricitate, mă iau toate frigurile posibile!"
Sursa foto: Facebook Ioan Danci

Nici nu a început bine anul 2023, că facturile uriașe sosesc în cutia poștală, iar sumele pe care românii le au de plătit sunt din ce în ce mai mari. Părintele Ioan Danci de la schitul Sfântul Pantelimon, Argeș, face un apel disperat către toți cei care îl pot ajuta să achite banii pentru lemne, suma depășind 17.000 de lei.

"Din cauză că pictam în Biserică și trebuie să meargă căldură non-stop și din cauza unor promisiuni care încă nu s-au concretizat din partea unora, am rămas fără lemne!

Așa că, după cum se vede, începem anul cu o factură mare! Și când mă gândesc că trebuie să vină și facturile de la electricitate pe ultimele câteva luni, mă iau toate frigurile posibile!

Nu îmi pierd speranța, mereu ne-ați fost aproape și nu ne-ați părăsit la greu! Îmi pun toată nădejdea în Dumnezeu, în ajutorul Sfântului Pantelimon și în dragostea și milostenia dumneavoastră!

Nu e ușor să ai de plătit asemenea factură în mijlocul iernii, dar este necesară să putem picta în Biserică, dar și să nu înghețăm aici în mijlocul munților!

Dacă dorește cineva să participe la factura aceasta, mai jos las contul schitului!

Nume:SCHITUL SFANTUL PANTELIMON,IBAN cont:RO86RNCB0024161449180001,in RON,Banca Comerciala Romana S.A.,Cod SWIFT:RNCBROBU.

Maica Domnului, Sfântul Pantelimon și Sfântul Ioan Botezatorul să vă răsplătească înmiit!", transmite părintele Ioan Danci.

×