x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Florin Cîțu vrea demiterea directorului CFR Călători

Florin Cîțu vrea demiterea directorului CFR Călători

29 Iul 2021   •   15:05
Florin Cîțu vrea demiterea directorului CFR Călători

Premierul Florin Cîțu îi cere ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă să îl demită pe directorul CFR SA, Ovidiu Vizante, spunând că „dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”.

„Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, este mesajul lui Florin Cîțu, care, practic, îi cere ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, să îl demită pe directorul CFR SA, Ovidiu Vizante.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a intervenit, joi dimineață, la Antena 3, și, întrebat de ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la trenul în care se aflau copii care se întorceau din tabără, de la Costinești, a spus că nu el trebuie întrebat despre acest lucru.

„De ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste linie. Încercați, totuși, să vorbiți cu responsabilii, cei care se ocupă de circulație. Cred că e impropriu să spuneți că au stat abandonați, încercați să găsiți transbordare pentru 1.000 de călători la 1 noaptea”, a spus Vizante.

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători “C.F.R. Călători”-S.A este în subordinea Ministerului Transporturilor, condus de Cătălin Drulă (USR PLUS)

Mediafax

×