x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Ministerul Dezvoltării a alocat fonduri pentru sprijinirea copiilor din judeţul Constanţa aflaţi în dificultate

Ministerul Dezvoltării a alocat fonduri pentru sprijinirea copiilor din judeţul Constanţa aflaţi în dificultate

24 Mai 2019   •   21:16
Ministerul Dezvoltării a alocat fonduri pentru sprijinirea copiilor din judeţul Constanţa aflaţi în dificultate

Judeţul Constanţa va primi, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, peste 25 milioane de lei pentru infrastructura educaţională, socială şi sanitară. „Contractele semnate astăzi, la Constanţa, au o valoare inestimabilă, pentru că sunt proiecte de suflet, centrate pe copii şi pe nevoile acestora. Este de datoria noastră, a tuturor, să contribuim la integrarea în societate a copiilor mai puţin norocoşi, să-i ajutăm, să-i protejăm şi să le respectăm dreptul fundamental de a creşte într-o familie”, a declarat Sirma Caraman, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice cu ocazia semnării contractului de finanţare.

Proiectele, în număr de cinci, vizează construirea şi dotarea a patru case de tip familial (a câte 16 locuri) destinate copiilor din Centrul de Plasament ”Delfinul” şi din Complexul de Servicii Comunitare „Orizont”, înfiinţarea unor centre special pentru copiii cu dezabilităţi, precum şi reabilitarea unor unităţi de învăţământ.

×
Subiecte în articol: investiţie