x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Ultimele cuvinte ale lui Rudel Obreja înainte să moară: ”Eu astăzi voi pleca!”

Ultimele cuvinte ale lui Rudel Obreja înainte să moară: ”Eu astăzi voi pleca!”

de Redacția Jurnalul    |    14 Mar 2023   •   15:00
Ultimele cuvinte ale lui Rudel Obreja înainte să moară: ”Eu astăzi voi pleca!”
Sursa foto: antena3CNN

Văduva fostului președinte al Federației Române de Box spune că soțul ei a presimțit că va muri.

”A plecat împăcat cu toată lumea. Nu mai purta nimănui niciun fel de pică. Ba chiar mi-a spus că își dorește ca Dumnezeu să-i ierte pe călăii săi! ”I-am iertat pe toți”, așa mi-a zis!”, povestește Antonia Obreja.

Ea spune că Rudel Obreja a simțit că va părăsi din această lume și și-a pregătit despărțirea. 

”Și-a simțit sfârșitul aproape. Nu voi uita niciodată cum mi-a zis că urmează să ne părăsească. ”Eu astăzi voi pleca!” Și așa a și fost! Nu vreau acum să spun nimic mai mult! Ce-a fost a fost!”, a spus aceasta, potrivit playtech.ro

Rudel Obreja a fost diagnosticat cu cancer în 2022 și a fost eliberat din închisoare pentru a primi îngrijiri medicale. Însă starea sa de sănătate s-a agravat rapid. A cerut permisiunea să se trateze în străinătate dar instanța de judecată a rămas în pronunțare de o jumătate de an.

”Știm cu toții, cu tot respectul pentru medicii din România și sistemul de la noi... e mai eficient cel de afară şi asta dovedesc actele de la dosar actele medicale. Având în vedere că toată această perioadă situația se înrăutățește e foarte clar că trebuie să găsesc și un alt loc în care efectiv să pot să mă operez să mă tratez eficient” a explicat acesta, în octombrie 2022.

Om de afaceri și fost președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja a murit la 57 de ani. ÎCCJ l-a condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, în anul 2018. DNA l-a acuzat, în 2015, de spălare de bani, evaziune fiscală și complicitate la luare de mită. 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: rudel obreja antonia obreja