x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Cum va fi vremea în Noaptea de Înviere

Cum va fi vremea în Noaptea de Înviere

23 Apr 2022   •   13:06
Cum va fi vremea în Noaptea de Înviere
Sursa foto: Hepta

Vremea va fi instabilă sâmbătă și se vor semnala ploi torenţiale, vânt şi chiar grindină. Temperaturile în Noaptea de Înviere se vor situa în jurul valorii 10 grade Celsius.

Sâmbătă, vremea va fi în general instabilă. Pe parcursul zilei, temporar vor fi înnorări accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice în centrul și nord-estul țării, precum și în zonele de munte și local în restul zonelor. Ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări temporare în sudul, sud-estul, estul și centrul teritoriului, dar în special asociate manifestărilor de instabilitate atmosferică când poate lua aspect de vijelie.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 14 și 23 de grade. Începând din orele serii, cerul se va degaja treptat în cea mai mare parte a teritoriului, iar ploi de scurtă durată vor mai fi doar izolat în centru și nord-est, dar în primele ore și în sud-est, iar vântul va sufla slab şi moderat. Minimele termice de duminică dimineaţă vor fi cuprinse între 4 şi 11 grade. Spre sfârșitul intervalului izolat se va semnala ceață.

×