x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturi normale perioadei și chiar mai ridicate, fără ploi

Prognoza METEO pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturi normale perioadei și chiar mai ridicate, fără ploi

20 Oct 2020   •   15:28
Prognoza METEO pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturi normale perioadei și chiar mai ridicate, fără ploi

Valorile termice vor fi normale sau chiar mai ridicate decât cele specifice în următoarele săptămâni, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi, în general, deficitare, conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie emisă pentru următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 19 – 26 octombrie

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări, posibil ușor mai ridicate în extremitatea estică a teritoriului. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.

Săptămâna 26 octombrie – 2 noiembrie

Tmperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în jumătatea
nordică a țării, dar mai ales în nordul extrem, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, cu posibilitatea unui excedent local, în sud-vest.

Săptămâna 2 – 9 noiembrie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general deficitar în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 9 – 16 noiembrie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile, cu posibilitatea unui deficit local în regiunile nord-estice.

 

×
Subiecte în articol: anm prognoza meteo