x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza pentru București: După o zi mai răcoroasă, temperaturile urcă din nou la 37 de grade

Prognoza pentru București: După o zi mai răcoroasă, temperaturile urcă din nou la 37 de grade

03 Aug 2021   •   10:39
Prognoza pentru București: După o zi mai răcoroasă, temperaturile urcă din nou la 37 de grade

Temperaturile maxime vor ajunge în aceste zile la 37 de grade în București. Marți după-amiza sunt condiții pentru ploi, potrivit prognozei speciale pentru București, emisă de ANM.

De marți până miercuri dimineață, valorile termice vor fi semnificativ mai scăzute decât în zilele precedente, cu o maximă a temperaturii aerului de 32...33 de grade.

Indicele temperatură-umezeală (ITU) va putea atinge și depăși ușor pragul de 80 de unități al disconfortului termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza şi seara, când vor fi posibile averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minmă se situa în jurul a 20 de grade.

Începând de miercuri dimineață până joi, vremea va fi călduroasă, cu disconfort termic ridicat îndeosebi în cursul după-amiezilor.

Miercuri (4 august), temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar joi (5 august) va fi de 36...37 de grade. Temperatura minimă va fi cuprinsă între 19 și 22 de grade. Cerul va fi variabil și trecător, mai ales în cursul serilor, vor fi condiții pentru manifestări de instabilitate atmosferică.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: canicula bucuresti