x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Temperaturile se vor apropia de 30 de grade Celsius! Vezi PROGNOZA METEO pentru weekend

Temperaturile se vor apropia de 30 de grade Celsius! Vezi PROGNOZA METEO pentru weekend

26 Apr 2013   •   16:13
Temperaturile se vor apropia de 30 de grade Celsius! Vezi PROGNOZA METEO pentru weekend
Sursa foto: INTACT IMAGES/Jurnalul National/Alexandru Molovata

Ne aşteaptă un weekend cu mult soare, cer senin şi maxime ce vor atinge în unele zone chiar şi 30 de grade Celsius. Potrivit meteorologilor, sâmbătă şi duminică va fi deosebit de cald pentru această dată.

Sâmbătă, vreme frumoasă şi deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii aprilie. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile de vest şi de est, precum şi la munte. Temperaturile maxime continuă să crească. Va fi o zi de vară în aproape toată ţara fiindcă maximele trec de 25 de grade. Fac excepţie litoralul şi Delta Dunării unde maximele vor fi mai mici doar 20-21 de garde, dar oricum mai mari decât mediile climatologice. Cel mai cald va fi în Lunca Dunării, 29-30 de grade.

În Bucureşti vremea va fi frumoasă şi mult mai caldă decât în mod normal la sfârşitul lunii aprilie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. 11-13 grade dimineaţa şi în jurul valorii de 28 de grade la amiază.

Duminică, vremea se va menţine mult mai caldă decât în mod normal în această perioadă a anului, cu precădere în regiunile sud-estice. Cerul va fi variabil spre mai mult senin. Pe parcursul zilei vor fi unele innorari, averse si trecator descarcari electrice, pe spatii restranse in nordul tarii si la munte si cu totul izolat in restul teritoriului.

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 30 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade.

×