x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Ultima zvâcnire din partea iernii: Lapoviţă şi ninsoare în Capitală. Vezi prognoza meteo până duminică

Ultima zvâcnire din partea iernii: Lapoviţă şi ninsoare în Capitală. Vezi prognoza meteo până duminică

15 Mar 2012   •   06:43
Ultima zvâcnire din partea iernii: Lapoviţă şi ninsoare în Capitală. Vezi prognoza meteo până duminică

Iarna ne-a facut un ultim "cadou" in aceasta dimineata. In Bucuresti, am avem parte de lapovita si ninsoare, dar meteorologii ne spun ca aerul rece continua sa se retraga spre nord-est, iar cel cald va avansa din sud-vest si va determina regimul termic pe suprafete din ce in ce mai mari. Totusi, sambata, o masa de aer rece incepe sa coboare dinspre nord-vest si va ajunge pana in vest.


Prognoza meteo pana duminica

JOI
Vremea se va rãci usor in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu innorãri ziua in sudul tãrii, unde pe arii restranse, se vor semnala precipitatii mixte, iar noaptea in nord si centru. La munte, in special in Carpatii Meridionali, trecãtor va ninge. Vantul va fi moderat, cu intensificãri temporare in est si sud-est, iar in zona montanã va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, iar cele minime se vor situa intre -8 si 0 grade, mai scãzute in depresiuni. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

VINERI
Vremea se va incãlzi, indeosebi in vestul tãrii. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri la inceputul intervalului in regiunile estice, unde vor fi conditii de precipitatii predominant sub formã de ploaie slabã. Vantul va sufla slab panã la moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse 5 si 15 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -4 si 4 grade. Noaptea, in zonele joase vor fi conditii de ceatã. Presiunea atmosferica se va mentine la valori comparabile cu cele din ziua precedentã.

SAMBATA
Vremea va fi frumoasã si va continua sã se incãlzeascã. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab panã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 18 grade, iar cele minime se vor situa intre -2 si 8 grade, mai coborate in depresiuni. In zonele joase, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceatã.

DUMINICA
Vremea se va mentine frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab panã la moderat. Temperatura aerului, va mai creste usor, astfel incat valorile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 12 si 18 grade, iar cele minime intre 0 si 8 grade.

×