x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vremea se răceşte iar. De mâine seară, ninge în Bucureşti, în nord şi sud. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea se răceşte iar. De mâine seară, ninge în Bucureşti, în nord şi sud. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

27 Feb 2012   •   08:10
Vremea se răceşte iar. De mâine seară, ninge în Bucureşti, în nord şi sud. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea se va raci in urmatorul interval, iar in regiunile nordice, sudice, precum si in Bucuresti, vor exista conditii de ninsori slabe mai ales spre seara si noaptea.

In intervalul 27 februarie, ora 09:00 - 28 februarie, ora 09:00, in tara vremea va continua sa se raceasca, iar cerul va avea innorari temporare.

In jumatatea de nord a tarii, local va ninge slab, iar in sud vor fi precipitatii doar pe arii restranse, mixte ziua si ninsori noaptea. Vantul va fi moderat, cu intensificari mai ales in regiunile estice, iar pe crestele montane va sufla tare, spulberand zapada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 grade Celsius, in depresiuni, si 6 grade Celsius in Oltenia, iar cele minime se vor situa, in general, intre -15 si -5 grade Celsius.

In Capitala, vremea se va raci, iar cerul va fi temporar noros. Trecator, spre seara si noaptea, vor fi conditii de ninsoare slaba, in timp ce vantul va sufla slab si moderat. Maxima zilei se va situa in jurul valorii de 4 grade Celsius, iar pe timpul noptii termometrele vor indica intre -8 si -6 grade Celsius.

La munte, in zonele inalte din masivele Bucegi si Fagaras se va instala gerul, cerul va fi temporar noros si, local, va ninge. In aceste conditii, se pot depune 5-10 cm de zapada proaspata si, izolat, chiar 15 cm. Vantul va sufla, in general, moderat, cu intensificari in zona inalta unde va viscoli zapada.

La altitudini de sub 1.800 de metri temperaturile minime se vor incadra intre -12 si -7 grade Celsius, iar maximele intre -12 si -7 grade Celsius. Peste 1.800 metri, minimele vor cobori pana la -17 grade Celsius, iar ziua vor fi cel mult -12 grade Celsius.

In intervalul 27 februarie, ora 20:00 - 29 februarie, ora 20:00, vremea va fi rece, geroasa in zona inalta. Cerul va fi temporar noros si, local, va ninge, in general slab, pe arii mai extinse in ultima zi.

Vantul va sufla, in general, moderat, cu intensificari locale in zona inalta, unde va viscoli si spulbera zapada. Pe versantii Bucegi si Fagaras se mentine risc insemnat de avalanse, mai ales pe pante suficient de inclinate, unde stratul de zapada este mediu sau putin stabilizat.

De joi, vremea se va incãlzi. Cerul va fi mai mult noros in jumãtatea de nord a tãrii si doar temporar noros in sud. Se vor semnala precipitatii mixte in Maramures, Moldova si Transilvania, si predominant ploi, pe arii restranse, in restul teritoriului. Vantul va sufla slab panã la moderat, cu intensificãri la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 10 grade, iar cele minime se vor situa intre -5 si 3 grade. Dimineata si noaptea in zonele joase din vestul teritoriului, vor fi conditii de ceatã.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea bucuresti