x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vremea se strică în aproape toată țara! Prognoza meteo în următoarele trei zile

Vremea se strică în aproape toată țara! Prognoza meteo în următoarele trei zile

23 Oct 2019   •   16:52
Vremea se strică în aproape toată țara! Prognoza meteo în următoarele trei zile

joi, 24 octombrie 2019.

În estul Munteniei, Dobrogea şi în zonele joase din Moldova, în cea mai mare parte a intervalului va fi ceaţã sau nebulozitate stratiformã şi izolat burniţã, astfel încât valorile termice diurne se vor situa în jurul mediilor multianuale. În celelalte regiuni vremea va fi în continuare deosebit de caldã şi predominant frumoasã cu cerul mai mult senin, iar ceaţa se va semnala în orele dimineţilor, pe arii restrânse pe vãi şi în depresiuni. Vântul va sufla slab pânã la moderat, trecãtor cu unele intensificãri în sudul Banatului.

 

Temperaturile maxime se vor încadra între 13...14 grade în zonele cu ceaţã persistentã din Moldova şi în jur de 29 de grade în Banat şi sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime între 2 şi 14 grade, uşor mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã în jur de 0 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest spre 16...17 grade.

vineri, 25 octombrie 2019. 

În regiunile estice şi sud-estice, în condiţii de nebulozitate joasã local persistentã şi ceaţã mai ales în prima parte a zilei şi noaptea, valorile termice diurne vor fi apropiate de mediile multianuale. În restul ţãrii vremea va fi deosebit de caldã la amiazã, cerul mai mult senin, iar ceaţa se va semnala în orele dimineţilor, local în sud şi izolat în centru. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

 

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 27 de grade, izolat mai scãzute în Moldova, iar cele minime, în general, între 2 şi 14 grade.

sâmbătă, 26 octombrie 2019. Valorile termice diurne vor caracteriza în continuare o vreme deosebit de caldã pentru aceastã perioadã din an în cea mai mare parte a teritoriului. În zonele joase din sudul şi din estul ţãrii, în prima parte a zilei şi din nou noaptea, va fi nebulozitate joasã şi local ceaţã, izolat asociate cu burniţã. În celelalte regiuni cerul va fi mai mult senin şi doar pe suprafeţe mici, în orele dimineţilor, se va semnala ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri mai ales în cursul nopţii pe crestele Carpaţilor Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 26 de grade, cu cele mai mari valori în sud-vest; minimele termice vor fi cuprinse între -2...0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 14 grade în Dealurile de Vest.

Antena3

×