x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Ryanair introduce noi reguli privind bagajul de mână

Ryanair introduce noi reguli privind bagajul de mână

01 Noi 2018   •   11:58
Ryanair introduce noi reguli privind bagajul de mână

Pasagerii companiei aeriene low-cost Ryanair nu vor mai putea transporta în avion gratis un bagaj de mână de cel mult 10 kilograme, conform noilor reguli introduse joi de conducerea companiei, transmite dpa. 

Potrivit noilor reguli, pasagerii Ryanair care doresc să ia în avion cu ei orice bagaj mai mare decât 'o mică geantă personală' vor trebui să plătească suplimentar, cu excepţia cazului în care sunt clienţi cu prioritate la îmbarcare. 

Îmbarcarea prioritară costă 6 euro (7 dolari). Clienţii care nu aleg îmbarcarea prioritară vor trebui să achite câte 10 euro pentru fiecare piesă suplimentară a bagajului de cabină. 

Noile măsuri au provocat iritare pe reţelele de socializare online, unii clienţi chiar dând asigurări că nu vor mai folosi vreodată compania Ryanair. 

Compania aeriană întâmpină dificultăţi financiare mai ales după acţiunile greviste din ultima perioadă. În luna octombrie, Ryanair a raportat o scădere de 7% a profiturilor sale din prima jumătate a anului financiar. 

În plus, luna trecută conducerea companiei Ryanair a devenit ţinta criticilor pentru reacţia sa mult prea indulgentă la cazul unui pasager care a adresat jigniri rasiste unei femei care călătorea pe scaunul de lângă el; imagini video ale acestui incident au circulat pe reţelele de socializare online.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ryanair bagaj de mana