x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa 3 electrocasnice care nu pot lipsi din nicio bucătărie

3 electrocasnice care nu pot lipsi din nicio bucătărie

09 Mai 2022   •   16:24
3 electrocasnice care nu pot lipsi din nicio bucătărie
Sursa foto: Unsplash.com

Timpul petrecut în bucătărie diferă pentru fiecare dintre noi, pentru pasionați timpul în bucătărie este nelimitat, iar pentru cei mereu pe grabă reprezintă un spațiu aproape străin. Totuși, această încăpere este cea în care luăm masa, discutăm, râdem, povestim, facem planuri sau ne spunem problemele la final de zi. Este un spațiu special de destăinuire și uneori chiar făurire de planuri noi.

Dacă nu ai suficient timp pentru a găti, ai nevoie de ajutor. În ambele cazuri electrocasnicele vin în ajutorul nostru ajutându-ne să salvăm timp și să optimizăm modalitatea de gătire. Cu toții ne dorim să mâncăm sănătos și să gătim cât mai rapid pentru a avea timp și pentru altceva. De aceea, ne-am gândit să te ajutăm puțin. Astfel, mai jos vei găsi 3 electrocasnice care nu pot lipsi din bucătăria ta!

Blender

Ocupând un spațiu mic în bucătărie, blender-ul vine cu un pachet de beneficii considerabile. Este un electrocasnic minune care nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie. Acesta oferă un suc natural și fresh pentru o doză optimă de energie în fiecare dimineață. Vitaminele și nutrienții sunt folosiți integral într-un proces rapid și ușor. Alegerea unui blender  potrivit este un aspect important. Blender-ul folosește în totalitate fructul sau legumă aleasă, în comparație cu un storcător clasic care folosește doar pulpă. Capacitatea, viteză și puterea de stoarcere sunt caracteristicile principale la care trebuie să fim atenți când alegem unul.

Friteuză cu aer cald (air fryer)

Un electrocasnic foarte popular în ultimul timp, folosit pentru a prăji diferite tipuri de alimente precum carnea sau cartofii. Popularitatea lui vine din modalitatea de a prăji, mai exact acesta folosește aerul cald. O alternativă sănătoasă pentru alimentele de obicei prăjite în ulei, oferind un conținut mai scăzut de grăsimi și calorii. Utilizarea unui air fryer poate reduce conținutul de grăsimi din alimentele prăjite cu până la 75%. Acest lucru se datorează faptului că această necesită mult mai puțin ulei decât friteuzele tradiționale. Un astfel de electrocasnic în bucătăria ta îți poate aduce o mulțime de beneficii, croind un drum înspre un stil de viață sănătos și armonios.

Robot de bucătărie

Un adevărat ajutor la gătit! Robotul de bucătărie poate face gătitul de 10 ori mai ușor și mai rapid. Începând cu mărunțirea legumelor, unde ai posibilitatea de a alege gradul de mărunțire, deoarece acesta vine cu accesorii speciale, continuă cu funcția de mixer cu bol, cu diverse capete de mixare pentru nevoile tale, chiar capacitatea de a frământa aluaturi și macină carne.

 Acesta te poate ajuta și să întreții un stil de viață sănătos prin salatele și smoothie-urile perfecte pe care le face. Un electrocasnic că acesta îți poate fi o mâna dreaptă în bucătărie.

Cu toții ne dorim ca după câteva ore petrecute în bucătărie rezultatul să fie unul perfect, cu ajutorul acestor electrocasnice putem obține exact ne dorim și să impresionăm fiecare invitat așezat la masă noastră. Totuși, alegerea unor aparate calitative poate face diferența în modul de prelucrare a produselor, rezistență și funcțiile bonus oferite.

 

 

 

×