x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa 4 idei inedite pentru decorațiunile din locuință

4 idei inedite pentru decorațiunile din locuință

13 Sep 2022   •   14:06
4 idei inedite pentru decorațiunile din locuință
Sursa foto: Pexels

„Acasă” este locul în care te simți cel mai bine, întrucât confortul propriei locuințe este greu de egalat. Poate ai o canapea confortabilă, un covor pufos sau decorul încăperilor exprimă personalitatea ta. În orice caz, obiectele pe care alegi să le folosești atunci când vine vorba despre amenajări interioare vor dicta tonul cu care îți începi ziua, încă de când deschizi ochii.

Indiferent că preferi un stil minimalist, scandinav sau ești pasionat de culori și dornic să încerci variante noi, ți-am pregătit o listă cu idei inedite pentru decorațiunile din locuință. 

Wu Lou cu un cocor

Obiectele feng shui de tip Wu Lou reprezintă sănătatea și longevitatea, iar folosirea cocorului este un simbol al norocului. Designul deosebit va oferi un aer aparte încăperii tale, oferindu-ți totodată protecție fizică și psihică. 

 

Îl poți găsi în magazinul online Zodiacool, unde vei descoperi mai multe detalii despre cum este recomandat să îl folosești. Spre exemplu, Wu Lou cu Cocor Verde se poate plasa în cadrul locuinței în zona de sud-vest pentru protejarea împotriva bolilor sau a nefericirilor din relațiile de dragoste, dar și a succesului în afaceri. 

Pogoda celor 9 elemente

Dacă ești părinte, probabil Pogoda celor 9 elemente este unul dintre obiectele de decor pe care ai vrea să le ai în casă. Turnul educației și al norocului școlar îți poate susține copilul în ceea ce privește evoluția sa la învățătură și la îmbunătățirea performanțelor profesionale.  

 

Fiind un produs de culoare aurie și dimensiuni medii, acesta poate fi amplasat pe birou sau în zona dedicată studiului pentru a consolida chi-ul dedicat carierei. Experții în feng shui consideră că Pogoda celor 9 elemente este potrivită atât pentru copiii care vor să își mărească notele, cât și pentru studenții care vor să își crească puterea de concentrare. 

Piramida din cristal

După cum sugerează și numele, acest obiect pentru decorarea locuinței este confecționat din cristal, motiv pentru care se va potrivi într-o încăpere stilată, precum livingul. Poți opta pentru piramida din cristal cu simbolul Yin Yang multicolor, aceasta reprezentând un simbol al echilibrului. Se consideră că este potrivită pentru oamenii puternici, oamenii care își doresc să dobândească lucruri materiale. 

 

Potrivit considerațiilor feng shui, piramidele simbolizează prosperitatea și avuția, acestea putând fi amplasate atât în dormitorul matrimonial sau al copilului, cât și în camera de zi. Fiind un puternic magnet pentru sănătate, armonie și echilibru, piramida din cristal va reprezenta un decor inedit, care va atrage atenția celor care îți trec pragul. 

Cutie de bijuterii

Accesoriile sunt prezente în mod special în viața femeilor, o cutie de bijuterii fiind deopotrivă utilă pentru organizarea acestora, cât și pentru decorarea locuinței. Alege un model cu bujor, care reprezintă floarea dragostei și are simboluri norocoase gravate la exterior. 

 

Fiind roșie, cutia de bijuterii va aduce o pată de culoare în încăperea în care o vei amplasa, protejându-te în același timp de energiile negative. În plus, aceasta va oferi un aer sofisticat camerei tale, deoarece este finisată prin aplicarea manuală a unui lac extras din copaci. 

 

Decorarea locuinței este un proces care presupune creativitate și o multitudine de alegeri pe care le poți face. Optează pentru produse inedite din sfera feng shui, produse care vor aduce un plus de viață în casa ta în timp ce îți vor oferi beneficii fizice, psihice sau sufletești.

×