x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Afla ce e nou

Afla ce e nou

22 Feb 2007   •   00:00
Afla ce e nou

Idei si solutii pentru casa in 284 de pagini

A fost lansat catalogul IKEA!

Recent anuntata deschidere a magazinului IKEA, anume la 21 martie 2007 se afla pe ultima suta de metri. Ieri, 21 februarie, a fost facut unul dintre ultimii pasi, respectiv lansarea catalogului. Urmeaza ca, potrivit promisiunii facute, acesta sa fie distribuit gratuit, in rastimpul ramas pana la data deschiderii, direct la usa propriei locuinte, familiilor din Bucuresti si din imprejurimi. Dintre cele 7.000 de articole comercializate in magazin, circa 3.000 se regasesc in cele 284 de pagini ale catalogului.

CONTINUT

Catalogul va fi structurat in sectiuni destinate celor mai importante categorii ale gamei IKEA, anume: n mobilier de: sufragerie, bucatarie, dormitor, camere pentru copii, camere de baie, birou; n accesorii: articole de bucatarie, textile pentru casa (perdele, draperii, covoare, textile pentru pat, pentru baie); n corpuri de iluminat; n articole pentru organizarea casei; n decoratiuni si articole pentru gradina. In catalog, vor fi surprinse si o sumedenie de idei si solutii functionale, recomandari si sfaturi pentru nevoi reale precum si idei de amenajare si design. Catalogul apare o data pe an, in luna septembrie.

Curatire in 15 minute!

Spalare, clatire si centrifugare

Noile produse se gasesc in magazinele specializate la un pret estimativ cuprins intre 1.450 RON si 1.890 RON
Un concept interesant de masini de spalat a fost lansat de curand de Siemens. Cu atat mai interesant cu cat ceea ce propune el este in concordanta cu cerintele lumii de astazi, respectiv indeplinirea treburilor casnice in cel mai scurt timp cu putinta. Anume, aceste masini ne propun cel mai scurt program de spalare a rufelor existent la acest moment. Doar 15 minute dureaza el! Dupa 15 minute, rufele vor fi spalate, clatite si centrifugate.

Masinile de spalat rufe, care dispun de programul de spalare ultra-scurt, sunt potrivite a fi folosite de familii, deoarece rezolva imediat problema cantitatilor mari de haine.

Si persoanele care trebuie sa isi spele des hainele de birou sunt vizate. In acest scop, a fost conceput Programul Business, ideal pentru spalarea hainelor de birou si a camasilor.

Viteza de centrifugare este astfel setata incat hainele sa se sifoneze cat mai putin. Alte programe "de interes" pe care le asigura acestea sunt: n programul Outdoor asigura curatarea hainelor sport sau a celor din fibre sintetice; n programul de spalare manuala ajuta atunci cand trebuie sa spalati haine din lana, astfel incat acestea sa nu isi piarda forma; n programul pentru rufe fine, precum cele din matase, satin sau viscoza, trateaza hainele cu cea mai mare atentie.

Design si inovatie

Suntem in epoca in care oamenii isi doresc obiecte electrocasnice care sa raspunda unor cerinte ce depasesc satisfacerea nevoii imediate; e vorba despre aparate - mobilier care trebuie sa se armonizeze cu spatiul inconjurator si sa ofere o senzatie de multumire.

Acestor cerinte le raspunde noua gama de masini de spalat vase Insight, de curand lansata de Electrolux. Este o gama destinata cu precadere persoanelor puternic atasate de cele mai performante tehnologii si de cel mai avansat design. In gama Insight sunt incluse produse usor de recunoscut datorita caracteristicilor, respectiv: designul inovator, afisaj digital mare care ofera o multitudine de informatii, utilizare confortabila, detalii sofisticate, inox si manere metalice, simboluri grafice si animatii adaptate nevoilor consumatorilor.

Amenajarea gradinilor

Daca amenajarea spatiilor verzi va preocupa aveti la indemana un mijloc util pentru a va informa asupra acestei probleme. Este vorba despre prima parte a unui seminar pe aceasta tema ce va avea loc sambata 26 februatie, la ora 19:30, in Bucuresti la Sphera Building Center. Aceasta prima intalnire are ca subiect de tratat "Gradinile Private" si este impartita pe patru module astfel: n gradina, simbol sau necesitate; n iluminatul gradinii; n mobilierul de gradina - solutii de mobilare a gradinilor si exemple de proiecte realizate; n solutii pentru drenajul apelor de suprafata.

10 RATE EGALE AVAND 0% COSTURI

Pana la 28 februarie mai este valabila la Media Galaxy o oferta speciala de creditate. Respectiv pana la aceasta data poate fi cumparat orice produs in conditii avantajoase, respectiv: plata in 10 rate egale cu 0% costuri (DAE=0%). Altfel spus, pentru orice produs poate fi platit pretul afisat la raft divizat in 10 rate lunare egale cu dobanda 0% si comision 0%. Oferta este disponibila pentru toti posesorii de CardFinans Avantaj (MasterCard Standard sau MasterCard Gold) emis de Finansbank.

MATERIALELE TRADITIONALE IN CONSTRUCTII

In perioada 09-10.03.2007 urmeaza sa aiba loc la Casa Artelor din Sibiu, conferinta de specialitate: "Materiale traditionale in constructii", organizata de firma Naturalpaint SRL, importatorul materialelor de constructii ecologice germane Kreidezeit. Conferinta va fi condusa si coordonata de un specialist in domeniu, recunoscut pe mai multe continente, in persoana dlui Martin-Christian Krampfer din Germania. Acesta este autor a mai multor publicatii de specialitate, printre care: "Natürliche Farben" (Vopsele/ Culori naturale); "Naturfarben und Lehm" (Vopsele/culori naturale si lutul); "Naturfarbenratgeber" (Consultant in vopsele naturale), este, de asemenea, expert autorizat de Handwerkskammer Hamburg (Camera Mestesugarilor din Hamburg) in protectia mediului. Subiectele avute in vedere sunt cu atat mai interesante cu cat problema construirii in conformitate cu normele ecologice este una de mare interes la acest moment
×