x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Afla ce e nou

Afla ce e nou

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    04 Mai 2006   •   00:00
Afla ce e nou

"CASA LA CHEIE" - Targ de case si apartamente in zone rezidentiale din Brasov

Incepand de astazi si pana sambata, se desfasoara la Brasov cea de-a treia editie a expozitiei Casa la Cheie, un eveniment consacrat ofertelor de case si apartamente in cartiere rezidentiale, organizat de International Trade Center Brasov. Asa ca brasovenii si oricine altcineva interesat sa-si ridice fara prea multe batai de cap o casa in Brasov sau in imprejurimi, au posibilitatea sa aleaga cea mai potrivita varianta din ofertele societatilor de pe piata brasoveana prezente la expozitia Casa la Cheie.

Expozitia ofera vizitatorilor posibilitatea sa afle in ce zone din Brasov si din imprejurimi pot achizitiona terenuri sau pot cumpara case ori apartamente in ansambluri rezidentiale. De asemenea, societatile comerciale interesate au posibilitatea sa contracteze imobile cu spatii destinate birourilor sau altor activitati comerciale in noile centre comerciale brasovene. Pentru a veni in intampinarea celor care nu dispun de fonduri suficiente pentru a se bucura de o asemenea investitie, in cadrul manifestarii sunt prezente sase institutii bancare care ofera solutii de finantare si leasing imobiliar.

La eveniment este prezenta si Primaria Municipiului Brasov pentru a face cunoscute proiectele de dezvoltare a spatiului locativ din Brasov. De asemenea la Infochioscul din stand se vor putea afla informatii asupra activitatii Primariei Brasov, Consiliului Local si asupra evenimentelor prezente si viitoare din Municipiul Brasov. Mai multe informatii despre acest eveniment, despre firmele participante si domeniile lor de activitate, precum si despre alte evenimente organizate de societatea International Trade Center se pot afla si accesand site-ul www.itcbv.ro.

Expo CASA LA CHEIE isi asteapta vizitatorii de joi, 4 mai, pana sambata, 6 mai, la International Trade Center, Bd Al. Vlahuta nr. 10. Joi si vineri expozitia este deschisa de la ora 11:00 pana seara la ora 19:00, iar sambata programul este de la 11:00 la 17:00

SOLUTII PENTRU CASE INTELIGENTE LA CERF

Ieri 3, mai, la Complexul Expozitional Romexpo Bucuresti a inceput cea de-a 15-a editie a CERF-ului cel mai mare forum de IT&C din Romania. Orasul digital CERF, intins pe o suprafata de 14.000 de metri patrati, este impartit pe 3 sectoare: sectorul Comunicatiilor, sectorul IT Digital si sectorul B2B. In acesta din urma vor fi prezenti distribuitori IT, furnizori de solutii IT, software, servicii si aplicatii pentru companii din diverse domenii de activitate.

Una dintre premierele CERF este participarea cu stand propriu, la sectiunea IT Digital, a patru mari producatori mondiali: LG, Panasonic, Philips si Sony. Un alt aspect interesant de mentionat este faptul ca acesta este primul eveniment international din Romania cu acces internet wireless pe toata suprafata expozitionala.

INOVATIE DE LA PHILIPS

Philips a lansat in Romania epilatorul Satinelle Ice, un produs revolutionar care se foloseste de puterea naturala si calmanta a ghetii pentru a reduce durerea asociata epilarii. Un alt element inovativ asociat acestui produs este capul de ceramica incorporat in locul celui clasic de metal. Satinelle Ice este disponibil incepand cu luna aprilie in marile retele de magazine distribuitoare de aparate electrocasnice, precum Altex, Domo, Flanco, Rombiz, si este disponibil in doua variante: HP 6492 la pretul de 326 RON si HP 6491 la 290 RON.

SPATII DE DEPOZITARE IN ZONA DE VEST A CAPITALEI

Viitorul parc logistic ProLogis Park Bucharest A1, a carui constructie in partea de Vest a Capitalei in apropierea autostrazii Bucuresti-Pitesti am anuntat-o deja in numarul 59 al suplimentului, si-a imbogatit potentialul de dezvoltare prin adaugarea la suprafata existenta a inca 28 ha. Compania ProLogis, a realizat prin aceasta tranzactie sporirea pana la 12 a numarului cladirilor ce vor fi ridicate pe terenul care insumeaza acum mai mult de 320.000 mp. Odata definitivat, ProLogis Park Bucharest A1 va fi cel mai mare parc logistic din Romania.

"ProLogis Park Bucharest A1 nu va fi numai cel mai mare centru de distributie din Romania, acest parc le va oferi tuturor clientilor nostri spatii de depozitare si servicii conexe de o calitate exceptionala la preturi accesibile", a spus Muler Onofrei, ProLogis Market Officer pentru Romania.

"Credem cu tarie in dezvoltarea sectorului industrial din Romania si astfel am decis sa investim mai departe in aceasta regiune" - Muler Onofrei, ProLogis Market Officer pentru Romania

ANCHOR PLAZA, BIROURI DE LUX

Langa mall-ul Plaza Romania a fost lansata oficial una dintre cele mai mari cladiri de birouri de lux din Bucuresti, Anchor Plaza. Cu o suprafata totala de 33.000 mp, centrul de afaceri este compus din trei cladiri cu regim de inaltime P+12. Amplasamentul ofera companiilor cele mai bune dotari si amenajari, de la pardoseala suprainaltata cu diverse posibilitati de cablare, retele internet, date, telefonie si cablu TV, sistem audio pentru birouri, sistem de supraveghere cu circuit inchis, pana la posibilitatea de rezervare de spatii de parcare (un loc la 50 mp inchiriati).

Cladirea este pe structura de otel, cu compartimentare eficienta a spatiului si finisaje de buna calitate. Lucrarile au fost demarate in iulie 2005 si finalizarea este programata pentru octombrie 2006.
×
Subiecte în articol: romania brasov