x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Afla ce e nou

Afla ce e nou

02 Mar 2006   •   00:00
Afla ce e nou

2 martie 2006

Plite cochete pentru kitchenette


Ca raspuns la stilul de viata al consumatorilor tineri si la noile tendinte de amenajare a spatiilor mici, Whirlpool a creat gama Origami Domino, o colectie de patru plite cu o latime de numai 30 de cm. Noile plite sunt realizate din materialele pretioase, precum: inox, ceramica, Irontech (element de inovatie tehnologica, material asemanator ca aspect cu fonta, dar cu o greutate mult redusa) si roca vulcanica (un material cu o mare capacitate de retinere a caldurii).

Designul propus este ergonomic, cu forme simple si fluide, care se armonizeaza cu orice stil de decorare interioara. Plitele Domino Origami pot fi montate nu numai individual ci, si alaturi de alte plite din colectie, personalizand astfel bucataria in functie de preferintele in materie de retete internationale si de spatiul disponibil. Domino include plita pe gaz AKT 300, o plita electrica AKT 310, una vitroceramica AKT 315 si un model tip Barbeque, AKT 325, dotat cu un strat suplimentar de roca vulcanica. Plitele Domino Origami pot fi achizitionate din magazinele partenerilor de distributie la pretul de 505 RON pentru plita pe gaz, 400 RON pentru plita electrica, 750 pentru modelul vitroceramic si 690 pentru modelul Barbeque.

UN SOI DE IMOBIL… MOBIL!


Libertatea pe care ti-o dau aceste… sa le numim "case pe roti"este fantastica! Si spun asta pentru ca ganditi-va numai: in momentul in care gasesti un loc care-ti place, nu ai altceva de facut decat sa te opresti si sa tot stai pana ce o alta destinatie iti pare mai atragatoare sau zilele de concediu iti sunt numarate! Este cu totul altceva sa umbli hai-hui prin tara ta sau prin tari straine intr-un spatiu oarecum personal, bucurandu-te de un confort de care esti direct raspunzator! Este ca si cum ai avea o casa in fiecare oras. In poze este prezentat un interior "foarte bine pus la punct" de rulota, descoperit pe un site din afara, dar care ne-a pus pe ganduri si ne-a facut sa va reamintim despre acest concept de petrecere a timpului liber, mai putin adoptat in Romania.

IMOBIL NOU IN BANEASA


La finele lui 2005 au inceput lucrarile la un nou imobil cu apartamente de lux amplasat in cartierul Baneasa. Cu un termen de predare in toamna anului curent, blocul este structurat pe subsol, parter, patru etaje, al cincilea fiind retras. Imobilul ofera un total de 12 apartamente, impartite in apartamente de doua camere cu suprafata de 63,46 mp fiecare si apartamente de trei camere cu suprafete intre 131 mp si 140 mp.

Printre facilitatile oferite, imobilul asigura 12 locuri de parcare la subsol. Locul de parcare este optional si are un pret de 15.000 euro. Dotarile si amenajarile sunt performante si includ acces la internet, paza 24 ore din 24 cu supraveghere prin circuite video cu control la punctul de paza, instalatii moderne, finisaje interioare si exterioare de lux. "Preturile sunt foarte avantajoase, oferindu-le viitorilor proprietari un produs foarte bun si rezonabil. Pretul unui apartament cu doua camere este de 67.000 euro, iar in functie de suprafata apartamentelor cu trei camere pretul variaza intre 175.000 si 190.000 euro", ne spune Eugen Paternic, real estate broker in cadrul departamentului Vanzari Rezidentiale, Regatta.

O BUCATARIE PORTABILA


O bucatarie portabila cu tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti exprima gusturile si talentele culinare nu numai in interior, ci chiar si in curte, iata ce concept a dezvoltat firma italiana Emme Group! Bucataria "Bongos" este construita in intregime din otel inoxidabil si este dotata cu o chiuveta functionala, plita, frigider, front de lucru si spatiu de depozitare. Plita este alimentata cu gaz dintr-un rezervor incastrat in interiorul unitatii. Mai multe produse interesante de la aceasta firma puteti descoperi pe site-ul sau: www. emmegroupdesign.com.

TIMISOARA, O NOUA DESTINATIE PE HARTA KAUFLAND


Dupa supermarketuri deschise in Bucuresti, Ramnicu-Valcea, Ploiesti si Alba-Iulia, Kaufland a ajuns si in Timisoara. Deschiderea oficiala a hipermarketului a avut loc miercuri 22 februarie 2006, in prezenta directorul general Kaufland Romania, Gunter Grieb, primarul Gheorghe Ciuhandu, prefectul Ovidiu Draganescu si directorul magazinului din Timisoara, Alina Chiriac. Situat in partea de sud-vest a Timisoarei, in zona industriala, noua resedinta a Kaufland-ului este amplasata pe un teren de 17.000 de mp, pe o suprafata de 6.500 de mp, cu o parcare pentru clienti de 330 de locuri.

USCATORUL DE HAINE CU AL 6-LEA SIMT!


Pentru rezolvarea situatiilor in care amenajarea casei nu permite intinderea hainelor in aer liber, Whirlpool a lansat uscatorul de rufe cu condensare AWZ 9993. Procedeul de uscare a hainelor asigura si o revigorare a tesaturilor care au capatat un aspect scamosat si uzat. In plus, programul antisifonare face ca majoritatea hainelor sa nu mai necesite calcare sau sa poata fi calcate mai usor. Tehnologia Al 6-lea simt reduce timpul de uscare, masoara gradul de umiditate a hainelor introduse si ajusteaza uscarea in functie de incurcatura. Structura uscatorului permite asezarea acestuia peste masina de spalat, pentru o mai mare economie de spatiu. Pretul recomandat este de 21.895.000 (TVA inclusa).
×