x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Afla ce e nou

Afla ce e nou

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    03 Noi 2005   •   00:00
Afla ce e nou

Targul interioarelor moderne de la Iasi

Incepand de astazi si pana la 6 noiembrie, se desfasoara la Iasi, in organizarea companiei ABplus, a IV-a editie a Targului Interioarelor Moderne

Companii din Bacau, Botosani, Roman, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Reghin si Iasi vor umple, timp de patru zile, Sala Polivalenta din Iasi cu urmatoarele categorii de produse: mobilier de toate felurile; produse destinate amenajarii interioare; produse electrice si electrocasnice; solutii moderne de comunicare si informare (Internet, comunicatii mobile, fixe). TIM ofera tuturor acestor companii un cadru amplu si elegant pentru o participare reusita.

Aceasta a IV-a editie a TIM a inregistrat o crestere de 20% a numarului firmelor participante. Aceasta crestere este sustinuta de reusita editiei din 2004, atunci cand vizitatorii, participantii si cei interesati de amenajarea locuintei si de confortul spatiului de locuit sau de lucru au avut de castigat de pe urma participarii la targ.

Targul Interioarelor Moderne ofera in fiecare an solutii pentru o casa frumoasa si inteligenta. TIM este o reflectie a tendintei consumatorului catre confort ambiental si reprezinta un concept modern care reuseste in fiecare an sa ofere solutii complete pentru confortul casei sau al biroului. Ceea ce este interesant la acest targ este tocmai gasirea acestei solutii de succes de a "accesoriza" amenajarile interioare ale locuintelor sau birourilor cu celelalte elemente ce tin de tehnologie, care completeaza la nivelul real, functional aceste spatii.

TIM este partenerul ideal la care se poate apela pentru a gasi solutia potrivita si, dupa cum o spune si titulatura sugestiva a targului, solutiile prezentate se incadreaza in ultimele trenduri. Rafinament, eleganta si bun-gust sunt liniile definitorii ale acestei editii TIM 2005. (Otilia Vintila)

TARGUL DE BANI SI CASE DE LA SIBIU
In perioada 3-5 noiembrie 2005, EXPOSIB organizeaza, la Casa de Cultura din Sibiu, cea de-a doua editie a Targului de Bani si Case, un spatiu de intalnire a companiilor din domeniul financiar-bancar, imobiliar, al constructiilor si al clientilor efectivi sau potentiali ai acestora. Participantii la targ - banci, companii de asigurari, companii de leasing, firme de investitii financiare si consultanta, firme din constructii si proiectare, servicii si dotari pentru locuinte, firme de design interior, amenajari interioare si exterioare - prezinta toate ofertele financiare si imobiliare ale momentului.

CESTI DE CAFEA CU DESIGN SEMNAT SALVADOR DALI
Daca ai impresia ca artistii mari nu au nimic de-a face cu designul obiectelor de uz casnic sau al celor de decor interior, afla ca te inseli. Marele pictor suprarealist Salvador Dali a realizat, manual, pentru sotia sa, Gala, un set de cafea cu un design special. Seturile de cafea se pot achizitiona in Bucuresti la magazinul Living Interior Design. Dar inainte de a te hotari daca le cumperi, le poti vedea pe noul site www.livingstore.ro.

Salonul de flori

"Salonul de flori si gradinarit" poate fi vizitat in perioada 2-6 noiembrie la Romexpo Bucuresti. El este unul dintre cele opt saloane specializate organizate in cadrul Expozitiei Internationale IndAgra 2006, aflata acum la cea de-a 10-a editie. Sunteti invitati sa aflati noutati despre flori si plante de apartament, pentru gradini, parcuri si terase, mobilier pentru exterior, echipamente si unelte necesare pasionatilor si profesionistilor in domeniu. Intr-o editie viitoare va vom oferi detalii despre cele mai interesante exponate de la acest salon. (Cornelia Constantin, foto Gradina de Sud)

Casa Magica Design

Vineri, 28 octombrie, s-a sarbatorit aniversarea a 10 ani de la infiintarea magazinului de mobila, accesorii si decoratiuni Casa Magica Design. Cu aceasta ocazie a fost organizat un cocktail la care au fost invitate personalitati din lumea artistica si mondena autohtona. In cadrul evenimentului a fost organizat si un concurs cu premiu in valoare de 10.000 euro, constand in piese de mobilier si accesorii. Evenimentul a fost deschis de Daniela Nane, care s-a declarat a fi o mare admiratoare si clienta a magazinului. Casa Magica Design face parte din Consortio Italiano di Arrendamenti cu peste 90 de magazine in toata Italia. Sub sloganul "Arta de a trai cu stil!", echipa condusa de domnul Antonio Cantera a realizat in cei 10 ani de activitate in Romania peste 3.000 de amenajari complete, in care sunt incluse apartamente, vile, birouri si hoteluri.

MAI MULTE UNELTE SI ECHIPAMENTE PENTRU GRADINARIT
Stihl Romania a inaugurat, dupa sapte ani de prezenta in Romania, noul Centru de Distributie si Vanzari de la Otopeni. Din portofoliul actual al companiei Stihl fac parte: motoferastraiele de diverse puteri, adaptate fiecarui tip de activitate, motocoasele, foarfecele de gradina, emondoare de inaltime, suflante, pulverizatoare, tocatoare cu sac colector, curatatoare, precum si masini de debitat cu disc de frictiune sau burghie. De asemenea, Grupul Stihl comercializeaza in Romania si gama Viking pentru intretinerea gradinii si spatiilor verzi. Inaugurat la 27 octombrie, centrul dispune de un spatiu util construit de 3.000 mp, constand in birouri, spatii de depozitare si rampe de incarcare-descarcare a marfurilor. (Otilia Vintila)
×
Subiecte în articol: design