x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Afla ce e nou

Afla ce e nou

06 Oct 2005   •   00:00
Afla ce e nou

TARGUL DE VILE

Cine vrea sa vada care e oferta de pe piata locuintelor individuale, ca e vorba de case, vile sau apartamente in zone rezidentaile, mai are la dispozitie ziua de azi, 6 octombrie. Pana la ora 22:00, targul mai este deschis celor interesati sa consulte nu doar oferta firmelor imobiliare si de constructii, ci si cea a bancilor care au venit in intampinarea clientilor cu servicii si credite imobiliare ori ipotecare.

OFERTE VARIATE PENTRU CASE

Cea de-a cincea editie a acestui targ este substantial mai ampla in cazul ofertelor venite din partea developerilor imobiliari. Daca pana acum cele doua mari parti ale expozitiei, firmele imobiliare si bancile, erau echitabile ca reprezentare, de data aceasta firmele de constructii sunt mai numeroase, de unde si oferta este mai generoasa.

La aceasta editie a targului au fost prezente mai mult de 40 de firme. Este prima data cand expozantii din sfera domeniului imobiliar si a constructiilor sunt mai numerosi decat reprezentantii bancilor

SHOWROOM MOBIL PRIN TOATA TARA

Lasselsberger, cel mai important producator de placi ceramice din Europa Centrala si de Est, aduce in orasele din tara cele mai noi colectii de gresie si faianta. Cu ajutorul show-room-ului mobil, Caravana Lasselsberger prezinta specialistilor si distribuitorilor din fiecare zona peste 15.000 de produse. Acestea acopera atat gama destinata locuintelor, propunand solutii pentru toate stilurile de amenajare, cat si colectia Objects, o fuziune intre tehnologie si design, cu produse intr-o varietate foarte mare de dimensiuni, culori, nuante si finisaje. Aceasta caravana va parcurge peste 2.000 de km, organizand intalniri cu peste 5.000 de arhitecti si constructori din cele mai mari noua orase - Cluj, Sibiu, Brasov, Iasi, Bacau, Constanta, Bucuresti, Craiova si Timisoara. De la sfarsitul anului trecut, Cesarom si Sanex - doua dintre cele mai importante nume ale industriei ceramice din Romania - fac parte din grupul Lasselsberger.

PRO DOMO TIMISOARA

La Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert Timisoara, in perioada 13 - 16 octombrie a.c., vor avea loc concomitent doua expozitii: Pro Domo si City Tech. Tematica Pro Domo este vasta cuprinzand: materiale de constructii; amenajari si decoratiuni interioare si exterioare; izolatii; finisaje; instalatii; retele electrice; automatizari; arhitectura; echipamente de protectie; siguranta si paza; transport in constructii. City Tech este expozitia dedicata solutiilor edilitare si se adreseaza cu preponderenta specialistilor. Toti timisorenii sunt asteptati la mijlocul lui octombrie in Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22 pentru a vedea oferta locala in materie de amenajari.

CRAIOVA GAZDUIESTE CAMEX

In perioada 13-16 octombrie, Teatrul National din Craiova va fi gazda celei de-a III-a editii locale a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX. Peste 100 de companii sunt reunite timp de 4 zile la cel mai important eveniment pentru breasla constructorilor craioveni.

Anul acesta se asteapta ca toti craiovenii interesati de imbunatatirea confortului caselor lor sa viziteze targul, care va avea pe perioada desfasurarii sale numeroase campanii promotionale din partea firmelor participante, care vin cu o interesanta oferta pe partea de amenajari si instalatii.

CUMPARA GRESIA SI AI ADEZIVUL GRATIS

"Un sac de Ceresit CM16 cadou la fiecare 10 mp de gresie portelanata!". Asa suna promotia Delta Design lansata impreuna cu Henkel Bautechnik Romania, principalul furnizor de adeziv si chit marca Ceresit.

Gresia portelanata poate fi folosita cu succes atat la interior, cat si la exterior. Este rezistenta in timp si isi pastreaza intacte caracteristicile legate de culoare, textura, fiabilitate. Foarte important de stiut este faptul ca gresia portelanata se comporta foarte bine la inghet, nu crapa si nu sufera deteriorari.

In perioada 19 septembrie - 31 octombrie, pentru fiecare 10 mp de gresie portelanata achizitionata de la Delta Design se ofera gratuit un sac de adeziv Ceresit CM 16 (CM 117) de 25 kg cu o medie de acoperire de 5 mp de montaj. Din aceasta promotie fac parte toate modelele de continuitate (brauri, decoruri) si comenzi speciale (din import) de gresie portelanata din oferta Delta Design.
×