x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Bucataria intr-un dulap

Bucataria intr-un dulap

de Georgiana Teodorescu    |    20 Apr 2006   •   00:00
Bucataria intr-un dulap
IDEI PENTRU CASA TA
Sistem de mascare a bucatariilor conceput pentru spatiile deschise Oricat de minimaliste sunt bucatariile care se poarta, utilitatea tot utilitate este. Ele nu sunt obiecte de decor care sa stea mereu curate si stralucitoare, cu toate obiectele folositoare ascunse in spatele usilor si in sertare. De aceea, designerii de mobilier au gasit solutia ideala pentru bucatariile contemporane, simple si in acelasi timp complexe. Ei au bagat bucataria intr-un dulap.

Corpurile de mobila obisnuite, cu toate functiunile inglobate, se pot ascunde in spatele unor usi (glisante si armonice) care sa le acopere complet si care sa se deschida doar atunci cand sunt folosite. Dincolo de imaginea simplista de ansamblu creata astfel se ascunde o uimitoare grija pentru detalii (compartimentari si accesorii utile).

Perfecta pentru bucatariile deschise de tip american, aceasta solutie poate fi utilizata si in birouri sau alte spatii in care bucataria este necesara, dar nu exista spatiu prevazut pentru ea, intr-o zona de zi sau o garsoniera cu toate functiunile in aceeasi incapere.

Aceste bucatarii se pot gasi acum si in Romania la firmele distribuitoare ale marilor producatoare de mobilier italiene si se aduc pe comanda

×