x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Cameră multifuncţională, decorată în nuanţe naturale

Cameră multifuncţională, decorată în nuanţe naturale

de Georgiana Teodorescu    |    29 Mai 2010   •   00:00
Cameră multifuncţională, decorată în nuanţe naturale

Amenajarea propusă pleacă de la o combinaţie simplă de tonuri de maro, crem şi albastru turcoaz şi a prins contur în jurul covorului ce conţine toate aceste tonuri, fiind un amestec de stil natural şi minimalist.



Camera de 52 mp cuprinde zona de dining şi living, toate elementele de mobilier gravitând în jurul covorului. Majoritatea pieselor de mobilier sunt realizate din materiale naturale, lemn, piele, cristal sau au în compoziţia lor piese reciclate (pentru scaunul lounge, piesele metalice au fost reciclate şi recondiţionate). Tablourile sunt lucrate în diferite tehnici, fiind din colecţia personală a beneficiarilor, iar draperiile sunt din mătase, in şi bumbac. Covorul este realizat din lână 100% şi este prelucrat manual şi are la bază mai multe tehnici de împletire şi ţesere.

Pentru zugrăvelile pereţilor au fost alese tonuri la fel de neutre, var lavabil alb pentru doi pereţi şi tapet granulat de culoare crem, iar pentru podea a fost utilizată duşumeaua din plăci de lemn vopsite în alb.
Pentru că primeşte suficient de multă lumină naturală, s-a folosit un singur corp de iluminat central, mai multe corpuri de iluminat punctuale şi spoturi de efect.
Accentele de culoare au fost puse atât prin diferitele nuanţe de turcoaz, dar şi prin siluetele excentrice ale mobilierului.

Proiect realizat de Peisagist Luminiţa Tăbîrcă
Tel.: 0746-69.69.02/ e-mail: luminitatabarca@yahoo.com.

×
Subiecte în articol: proiect de interior